Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar ve Arıza dizilerinin iki genç oyuncusunun büyük aşkı!

Arka Sokaklar ve Arıza dizilerinin iki genç oyuncusunun büyük aşkı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, çocukluğundan gençlik dönemine kadar dizi ile adeta ekranda izleyicinin gözü önünde büyüyen isimlerden birisi. Hüsnü Çoban karakterinin oğlu Tekin olarak yıllardır izleyicilerle buluşan Tekin karakterini canlandıran isim Onur Bay…

Arıza isimli dizide avukat Füsun karakterine hayat veren Dilara Aksüyek, Onur Bay ile aşk yaşıyor ve bu durum da magazin gündeminde zaman zaman haber oluyor. Nişantaşı’nda kameralara yakalanan ikilinin hareketleri de dikkat çekti.

Sokakta maskesini çıkartan ve kapalı alanda sigara içen Dilara Aksüyek, kameralar tarafından görüntülendi. Mekanların kapalı olmasına rağmen, Aksüyek’in bulunduğu kafede oturup bir şeyler yemesi de bir başka yasağı delmesi olarak dikkatlerden kaçmadı.

TV100’ün haberine göre kapalı alanda maske de takmayan oyuncular, çekim yapıldığını da fark edince bozuntuya vermedi. Maskelerini takarak dışarı çıkan ve kameralara yakalanan ikili, köpeklerini gezdirmek için dışarı çıktıklarını belirtti.

Aksüyek’in sokakta maskesini çenesinde tutması da dikkatlerden kaçmadı. Genç oyuncular evlilik konusundaki soruları ise geçiştirmekle yetindi…