Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selin Demiratar bir sürpriz yapabilir ama dizi bekleyenler umutlanmasın!

Selin Demiratar bir sürpriz yapabilir ama dizi bekleyenler umutlanmasın!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Selin Demiratar, uzun yıllardır ekranda görünmeyen isimlerden birisi. Zaman zaman sosyal medyada paylaşımlarda bulunmasa hayranları oyuncuyu neredeyse unutmaya başladı.

2000’li yıllardan itibaren televizyon projelerinde yer alan oyuncu, Koçum Benim’deki Eylül karakterinin ardından, Lise Defteri dizisindeki Güney karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Acı Hayat’da Nermin’i canlandıran Selin Demiratar’ı öne çıkartan proje ise Oktay Kaynarca ile başrolünde yer aldığı Adanalı dizisi oldu.

Adanalı’nın İdil’i olarak akıllara yazılan Selin Demiratar en son Huzur Sokağı isimli diziyle 2012-2014 yılları arasında ekranda Feyza karakteriyle yerini almıştı. 7 yıldır dizilerden uzakta bulunan Demiratar’dan yeni proje bekleyen hayranları, pandeminin geçmesini beklemek durumunda.

Gelen tekliflere pandemi nedeniyle olumlu bakmadığını söyleyen Selin Demiratar, eşi Mehmet Ali Çebi ile mutlu bir hayat sürdürüyor. Milliyet Cadde’nin haberine göre oyuncu, bebek konusunda ise oldukça istekli.

“Çocuk istiyor musunuz?” sorusuna yanıt veren Demiratar, “Kısmet, istiyoruz bakalım” diyerek yakında bir sürpriz yapabileceğini ifade etmiş oldu.