Ana sayfa Dizi Haberleri Babil kaçtı ama, bein Connect iki yeni dizi Erkek Severse, Hayaller ve Hayatlar ile akıllık etti!

Babil kaçtı ama, bein Connect iki yeni dizi Erkek Severse, Hayaller ve Hayatlar ile akıllık etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – bein Connect platformunun bir patlama yapması bekleniyordu. Diziler konusunda biraz geride kalan platformun geçen sezon Babil isimli dizi ile öne çıktığına şahit oldu.

Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Ozan Güven, Aslı Enver, Mesut Akusta gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Babil dizisi aslında dijital bir proje olarak hazırlandı. Ancak bein Conncet ile yapımcı arasında anlaşmazlık çıkınca Babil’i Star TV kapmıştı. Proje 20. bölümde final yaptı ama akıllarda iz bırakmayı başardı.

Bein Connect yöneticilerin Babil’i kaçırması pek de iyi olmadı. Ancak kanal yönetimi yeni sezon için yeni dizilerle öne çıkma kararlılığını sürdürüyor. Aile Şirketi isimli dizi ile geçen sezon önemli bir adım atan bein Connect, Fandom isimli diziyle de sosyal medyanın dizilere yönelik etkisini öne çıkarttı.

Kanal yönetimi 2022 yılı için ise iki önemli projeye güveniyor. Bu dizilerden birisi Erkek Severse, diğeri ise Hayaller ve Hayatlar…

Erkek Severse isimli dizinin çekimlerine başlandı. Alperen Duymaz, Yasemin Allen, Büşra Develi, Görkem Sevindik, Aslı Sümen, Tolga Güleç ile Yağız Can Konyalı başrollerde yer alıyor. Dizi bir romantik komedi hikayesi ve Aslı Zengin senaryoyu yazan isim. Erkek Severse daha şimdiden birçok izleyicinin dikkatini çeken bir proje oldu.

NGM Media’nın bein Connect için hazırladığı Hayaller ve Hayatlar isimli dizide dikkat çekmeye aday bir yapım. 4 arkadaşın başından geçen olayların anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosu çok önemli isimlerden oluşuyor.

Özge Gürel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Özacar, Melisa Aslı Pamuk, Serkay Tütüncü ve Aybüke Pusat proje için bir araya geldi.

Bu iki dizi ile birlikte Bein Connect platformu dizi dünyasına daha fazla ve daha güçlü bir giriş yapmış olacak. İki dizi de izleyicilerin bu platformdaki yapımlara dikkat çekmesine vesile olacak.