Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in buluştuğu Benim Adım Farah dizisine başrollerden rol çalacak bir yetenek geldi!

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in buluştuğu Benim Adım Farah dizisine başrollerden rol çalacak bir yetenek geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ön hazırlıkları devam eden ve Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranlarını bir hayli meraklandıran Benim Adım Farah dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin senaryosunu Son Yaz dizisini yazan ekibin yazmakta olması da hikayenin çok güçlü olacağına ilk işaret olarak değerlendiriliyor.

Benim Adım Farah dizisi için Mustafa Avkıran, Fırat Tanış, Senan Kara gibi karakter yaratma ustalarını bir arada izleyeceksiniz. Ancak bu oyuncuların yanında bir de genç yetenek var ki, başrollerden rol çalabilecek birisi olarak herkesin dikkatini çekecektir. Mert Doğan’dan bahsediyoruz… 2013 yılından bu yana birbirinden farklı projelerde yer alan Mert Doğan, yeni sezon için Benim Adım Farah dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in buluştuğu Benim Adım Farah dizisine başrollerden rol çalacak bir yetenek geldi! 8

Vatanım Sensin, Gülperi, Tek Yürek, Çarpışma, Avlu, Vuslat, Babil ve Adı Sevgi gibi akılda kalan dizilerde tecrübeler kazanan Mert Doğan, farklı bir karakter ortaya koymayı hep başardı.

Özellikle de Adı Sevgi isimli yaz döneminde ilgi gören dram dizisinde Volkan Baykara karakteri ile izlediğimiz oyuncu, beklenmedik şekilde o kadar ön plana çıktı ki, dizinin başrolünde yer alan Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş’ten bile daha çok konuşuldu.

Yeni dizide Bekir karakteri ile izleyeceğiniz Mert Doğan hem yüz hatları hem mimikleri hem de sert karakterleri canlandırma konusunda gayet başarılı bir isim.

Adı Sevgi dizisinde de psikopat ve saplantılı bir aşık olarak izlediğimiz oyuncu herkesi kendisine hayran bırakmıştı.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in buluştuğu Benim Adım Farah dizisine başrollerden rol çalacak bir yetenek geldi! 9

Mert Doğan’ın bu projeden önce Babil isimli yapımda Süleyman karakterinin yardımcısı Yalçın olarak da birçok kötülüğü yapabilen birisini başarıyla canlandırması akıllardan yine çıkmadı.

Benim Adım Farah dizisinde Bekir karakterinin detayları henüz ortaya çıkmadı ama Mert Doğan, mafya, polis ve aşk üçgeninde geçecek bu dizide eminiz ki başrollerden rol çalabilen yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekecektir.