Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü için tatil bitti, şimdi yeni dizi zamanı!

Serkay Tütüncü için tatil bitti, şimdi yeni dizi zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Serkay Tütüncü, 2018 yılından bu yana dizi setlerinde yer alıyor ve büyük bir üne kavuşması da yeteneklerinin sayesinde oldu. Yakışıklılığı ile de dikkat çeken ve milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, üst üste başarılı projelerde kendisine verilen fırsatları iyi değerlendirdi.

İnsanlık Suçu isimli dizideki Gökhan karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu, Afili Aşk dizisindeki Volkan karakteriyle de çok sevildi. Oyuncunun etkili oyunculuk performansı Bay Yanlış’taki Ozan ile devam etti. Geçen sezon Masumiyet isimli dizide başrollerden birisi olan Serkay Tütüncü, İlker Ilgaz karakteri ile de hayranlarının beğenisini kazandı.

4 yıllık süreçte çok başarılı işlere imza atan, fırsatları iyi değerlendiren, fiziksel özelliklerinin popülerlik elde etmede faydasını gören Serkay Tütüncü için atık yeni bir dizi zamanı.

Masumiyet isimli dizinin Mayıs ayında final yapmasının ardından yaz döneminde dinlenen oyuncu, yeni sezon için bir anlaşma yapmamıştı. Kendisine gelen teklifler arasında dijital proje Hayaller ve Hayatlar’ı tercih eden oyuncu, Aralık sonunda sete çıkacak.

Serkay Tütüncü, bein Connect platformu için hazırlıkları süren Hayaller ve Hayatlar isimli dizide Alaz rolüne hayat verecek. Dizinin çok iyi bir oyuncu kadrosu var.

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Özge Özacar gibi önemli isimler bu yapım için bir araya geliyor.

2022 yılında yayınlanması beklenen dijital dizinin hikayesi ve sette yaşanacaklar da şimdiden hayranlar tarafından çok merak edilmeye başlandı.