Ana sayfa Dizi Haberleri Babil’in İlay’ı Birce Akalay, Siyah-Beyaz Aşk günlerine döndü!

Babil’in İlay’ı Birce Akalay, Siyah-Beyaz Aşk günlerine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay, Babil dizisi ile ekrana döndü, takipçileri ise İlay karakteriyle sergilediği performansa hayran kaldı. Oyuncunun sadece performansı değil, dizideki zarafeti ve enerjisinin yanı sıra güzelliği de izleyenleri bir hayli etkiledi.

Birce Akalay’a sosyal medyada iltifat üstüne iltifatlar yapılıyor. Babil dizisinin en iyisi olduğu yönünde hayranlarından yorumlar geliyor. İlay ile ilgili kısa videolar, fotoğraflar, gifler sosyal medyada sıklıkla paylaşılıyor.

Babil dizisiyle kariyerinde önemli bir adım daha atan Birce Akalay, Siyah – Beyaz aşk dizisinde de benzer bir sosyal medya ilgisi ile karşılaşmış ve bu durum yapıma da önemli katkılar sunmuştu. Oyuncunun bir önceki dizisi Ağlama Anne’de ise bu kadar çok konuşulmadığını söyleyebiliriz. Yine sosyal medyada bu sefer İlay olarak göz dolduran oyuncuya sadece ülkemizden değil, yurt dışından da sevgi seli olduğunu söylemek yanlış olmaz.

“İlay hanım ateş ediyorsun” diye yorumda bulunan takipçileri, 7.bölümü de büyük heyecan ve merakla bekliyor. Egemen ve İrfan kavgasından sonra ortada kalan İlay, ne yapacak, durumu nasıl düzeltecek merakla bekleniyor.