Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisi Elit Andaç Çam için büyük bir ilham kaynağı oldu!

Bahar dizisi Elit Andaç Çam için büyük bir ilham kaynağı oldu!

tarafından ker_def

25. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri MKM’de sahiplerini buldu. Ödül törenine katılan isimlerden birisi de Elit Andaç Çam oldu. 1988 yılında Malatya’da dünyaya gelen oyuncu, uzun bir süredir hem sinema filmlerinde hem de dizilerde yer alıyor.

2008 yılında bu yana setlerde görmekte olduğumuz Elit Andaç Çam, Çağla Sert karakteri ile Bahar isimli dizide de yer alıyor.

‘Kuru Otlar Üstüne’ filmindeki performansıyla Sinema Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Adayları arasında bulunan Elit Andaç Çam, siyah elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Bahar dizisinde yer almaktan çok mutlu olduğunu belirten Çam, “Senaryoyu okuduğumda bu projenin çok başarılı olacağını bekliyordum. Dizimizi çok seviyorum. Çok anlamlı bir şey oldu ve sektörde bir şeyleri kökten değiştireceğine inanıyorum. Bir sürü kadının önünü açacak” açıklamasında bulundu.

Oyuncu, sevgilisi Bülent Parlak ile sahneledikleri “Leyla ile Mecnun Değil” adlı oyun için Fransa turnesinin ardından Almanya’ya gideceklerini belirtti.