Ana sayfa Dizi Analiz Bahar dizisinin bir hafta aradan sonra geri dönüşü reytinglerde şaşkınlık yaşattı!

Bahar dizisinin bir hafta aradan sonra geri dönüşü reytinglerde şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” önceki akşam yayınlanan yeni bölümüyle, ekranlarda bahar havası estirmeye devam etti. Salı akşamlarının değişmeyen lideri olan dizi, on ikinci bölümüyle de tüm kategorilerde adını zirveye yazdırdı.

Bahar dizisi geçen hafta bölüm yetişmediği için yayınlanmamıştı. Bu durum izleyicilerin tepkisini çekmiş olsa bile, bu hafta yayınlanan 12. yeni bölümün normalden çok daha büyük bir izleyici kitlesini ekrana çekme ihtimali bulunuyordu. Ancak bu düşüncenin tersi gerçekleşti. Dizinin reytingleri tüm izleyici gruplarında da 11. bölüme göre düşüş sergiledi.

Bahar dizisini 1 hafta bekleyen ve sabırsızlıkla ekranların başına geçen milyonlarca izleyici keyifli anlar yaşadı. Ancak reytinglerin düşüş göstermesi, AB grubunda çok ciddi bir kayıp olması gibi konular can sıkıcı detaylar olarak akıllarda kaldı.

Yine de Bahar dizisinin sezonun en iyi oranlarında reytingler elde ettiğini, 2024 yılının en başarılı projesi olduğunu hatırlatmadan geçmemek gerekiyor.

Sosyal medyada #Bahar etiketi, 5 saat 5 dakika boyunca TT listesinde yer alırken; ekranda adeta oyunculuk resitali izleten Demet Evgar, övgü dolu yorumlar alarak 5 saat 5 dakika boyunca TT listesinde gündem konusu oldu.

Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alırken, senaryosunu ise Ayça Üzüm kaleme alıyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren dizinin kadrosuna ise Yasemin Kay Allen konuk oluyor.