Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin’in gözyaşı döktüğü O Hayat Benim dizisi anısı!

Bahar Şahin’in gözyaşı döktüğü O Hayat Benim dizisi anısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, 2014 yılında O Hayat Benim isimli dizi ile birlikte dikkatleri çekti. Canlandırdığı Müge karakteri ile kısa sürede geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanan oyuncu, 14 yaşındayken setlerde yer almaya başlamıştı.

O dizide ünlü isimlerle bir arada olan ve iyi bir deneyim fırsatı elde eden Bahar Şahin, sonraki dönemde hızlı yükselişini de bu dizideki tecrübelerine borçlu. Lise Devriyesi, Kayıtdışı, Servet gibi dizilerde yer alan oyuncu, en iyi çıkışını ise Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile yaptı.

Ayrıca Duran isimli Gain dizisinde Aslı karakterine de hayat veren oyuncu, farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıktı. Oyuncu, Gain’de yayınlanan Dayı Şov programının konuğu oldu. Bu programda O Hayat Benim dizisindeki bir anısından bahseden Bahar Şahin, sette ağladığını söyledi.

Bahar Şahin'in gözyaşı döktüğü O Hayat Benim dizisi anısı! 7

Medyapım firmasından Merve Girgin’in kendisini keşfettiğini belirten Bahar Şahin, 14 yaşındayken ilk dizisinin setinde yaşadığı anı şöyle anlattı:

“Slow motion bir sahne çekilecekti. Çok küçüktüm; Sinan Albayrak dedi ki, kamera seni yakalayamaz teknoloji o kadar ilerlemedi. Senin ağır oynaman lazım… Hamdi Alkan çekiyordu. Benim de ağlaya ağlaya merdiven çıkmam lazım. ‘Hoca kızmasın ben öyle oynayayım’ dedim. Onlar aralarında baya güldüler buna ama ben çok utanmıştım. Nasıl böyle bir şeye inanabilirim demiştim.”

Hamdi Alkan, O Hayat Benim dizisinin yönetmeniydi. Sinan Albayrak da dizide Mehmet Emir karakterine hayat verdi. 131 bölüm bölüm süren dizi 2017 yılında final yaptı ama hala birçok kişinin aklında kalan çok etkili bir yapım oldu.

Bu hikayenin üzerine Şahin, Dayı’nın ısrarı üzerine ağlayarak slow motion merdiven çıkma sahnesini stüdyoda canlandırdı ve herkesi kahkahaya boğdu.