Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar Şahin, Zalim İstanbul bombasını patlattı!

Bahar Şahin, Zalim İstanbul bombasını patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Bahar Şahin, Ceren Yılmaz karakterine hayat veriyor… Nedim ile evli olan Ceren, Agah’ın tüm karşı çıkmasına rağmen, köşke geldi. Nedim, eşinin köşkte kalmasını istiyor. Agah Bey ise Ceren’i hayatlarından çıkarmayı hedefliyor.

Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı Agah Bey ile Ceren arasında bir anlaşma olacak ama bu anlaşma ortalığı daha da bulandıracak. Bahar Şahin dizinin yeni bölümünden 1 gün önce yaptığı paylaşım ile akılları karıştırdı.

Şahin, “Bazı anlaşmalar can yakar. Zalim İstanbul, Yarın akşam çok fena” diyerek dizinin takipçilerinin heyecanını artırdı. Neler olacak merakla bekleniyor…Dizinin fragmanında da önemli detaylar vardı.

Bahar Şahin, Zalim İstanbul bombasını patlattı! 7

Peki 21. yeni bölümde neler olacak?

Agah, Ceren’i tamamıyla Karaçayların hayatından çıkartabilmek için ona bir anlaşma sunar. Ceren bu anlaşmayı kabul ederse elindeki açık çeke istediği meblağı yazacaktır. Bu anlaşmanın kurallarından birisi de doğacak olan çocuğun tüm haklarından vazgeçmesidir. Ceren, hiç düşünmeden anlaşmayı imzalar. Agah, istediğini elde eder. Bu anlaşma köşkü ayağa kaldırır. Özellikle Şeniz, Agah’ın kararını şaşkınlıkla karşılar.

Agah Bey ise, bu anlaşmadaki çocuk kuralını Nedim ile konuşur. Nedim’e, tüm zorbalıklarına karşın yanında durduğu Ceren’in yüzünü gösterdiğini düşünür. Nedim, bu olaya çok kızsa da umursamaz bir tavır takınır. Şirkette ise işler daha da karışır.

Nedim, şirketin başına geçmeye kararlıdır; fakat, Agah’ın her şeyi ona bırakmaya niyeti yoktur. Bu durum Nedim ile Cenk’in tekrar karşı karşıya kalmasına neden olur.

Zalim İstanbul yeni bölümüyle 2 Aralık Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!