Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’la ilgili çok şaşırtan değişim haberi! Bazı oyuncular gidiyor, yenileri geliyor!

Kanunsuz Topraklar’la ilgili çok şaşırtan değişim haberi! Bazı oyuncular gidiyor, yenileri geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in başrolünde oynadıkları Kanunsuz Topraklar dizisi, Fox TV’nin yeni sezondaki iddiası büyük dizilerinden birisi. Dönem projesi olarak büyük emeklerle ekrana getirilyor. Dizi için aylarca süren hazırlıklar yapıldı ve büyük bir platoda döneme uygun mekanlar inşa ve dekore edildi. 1930’ların Zonguldak’ında geçen bir hikayenin anlatıldığı dizi için, her şey döneme uygun hale getirildi.

Kostümlerden mekanlara kadar izleyicinin önüne gelen her bölüm, büyük bir çabanın ürünü. Dizi için oyuncu seçimleri de büyük bir titizlikle yapıldı ve aylar süren çalışmalar sonucunda Kanunsuz Topraklar, sezon başında ekrana gelmeye başladı.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş, haftalarca at binme dersleri aldılar, özel kostümler için uzun uğraşlar verildi. Kamera önü ve arkasında süren bu hummalı çalışma, ne yazık ki istenen ve beklenen değerin ortaya çıkmaması nedeniyle bazı net tavırları da almayı gerektirdi anlaşılan!

Yılbaşından önce koronavirüs vakalarının çıkması nedeniyle dizinin çekimlerine ara verilmişti. Bu hafta içinde çekimler yeniden başladı ve yeni bölümün de 19 Ocak’ta ekrana geleceği öğrenildi. Bu süre içinde ise diziyle ilgili yeni revizyon haberleri gündeme geldi!

Kanunsuz Topraklar'la ilgili çok şaşırtan değişim haberi! Bazı oyuncular gidiyor, yenileri geliyor! 8

Bugüne kadar 12 bölümü yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisini izleyenler, aslında hikayeyi çok beğeniyor ve ilgiyle izliyor. Fakat Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, ne yazık ki belli bir izleyici kitlesine ulaştı ve daha fazlasını da çekemiyor! Bütçesi yüksek olan ve çok büyük emekler harcanan diziden ne yapımcı ne de kanal vazgeçmek niyetinde değil.

Durum böyle giderse, yapım zora girecek! Bu nedenle de verilen ara ile birlikte yeni kararların alınması gecikmedi! Dizinin yapım şirketi Gold Film’in patronu Faruk Turgut’tan gelen açıklama, aynı zamanda kafaları da karıştırdı!

Görünen o ki diziye ivme katabilmek amacıyla riskli ve bir o kadar da keskin kararlar alınmış! Senaryoda bazı değişikliklerin yapılacağı ve kimi oyuncuların ayrılıp yerine yenilerinin geleceği öğrenildi!

Kanunsuz Topraklar'la ilgili çok şaşırtan değişim haberi! Bazı oyuncular gidiyor, yenileri geliyor! 9

Dizinin seti hafta içinde yeniden başladı. Faruk Turgut, verilen aranın yenilik yapmak için kendilerine fırsat tanıdığını belirterek diziden ayrılacak ve yeni girecek oyuncular hakkında önemli kararlar aldıklarını vurguladı! Bu isimlerin kimler olduğu henüz belli değil ama dikkat çekecek değişiklikler yapıldığı anlaşılıyor!

Faruk Turgut’un bu açıklaması dizinin izleyicilerinde büyük bir merak yarattı. Diziden kimlerin ayrılacağını ve kimlerin geleceğini çok merak eden izleyici yapımcıdan gelecek yeni açıklamaları şimdi heyecanla bekleniyor!