Ana sayfa Dizi Haberleri Bakışlar ele verdi! Çukur’da o iki karakter arasında aşk mı başlayacak?

Bakışlar ele verdi! Çukur’da o iki karakter arasında aşk mı başlayacak?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Ekranların sevilen dizilerinden ‘Çukur’ bu akşam 2. sezonun 21. bölümüyle ekrana gelecek. Fenomen diziye bu hafta yeni bir karakter katılıyor. Üstelik, daha önce ‘Poyraz Karayel’ dizisinden tanıdığımız Hare Sürel’in canlandıracağı bu yeni karakter sürpriz bir isme de aşık olacak gibi duruyor.

İlk olarak geçen haftaki bölümün ardından yayınlanan ilk sahnede gördüğümüz yeni karakter Damla’nın, Koçovalı ailesinin en büyük abisi Cumali ile bakışmaları dizide başlayacak yeni bir aşkın işareti olarak algılandı.

İlk sahnenin ardından yayınlanan fragmanlarda da, Cumali ve Damla’nın yan yana çekiştiklerini gören izleyiciler şimdiden iki karakter arasındaki yakınlaşmayı beklemeye başladı.

Bakışlar ele verdi! Çukur'da o iki karakter arasında aşk mı başlayacak? 7

Görünen o ki, izleyicinin sevemediği ve Cumali’nin yanına yakıştıramadığı Yıldız yerine sert tavırlarıyla dikkat çeken Damla geldi.

Hatırlanacağı üzere; diziye bu sezon başında katılan Cumali karakterinin 11 sene kaldığı cezaevine girmeden önce Yıldız’a aşık olduğu ancak annesinin engeli yüzünden onunla evlenemediği, Cumali hapse girdikten sonra da Yıldız’ın kötü yola düştüğünü öğrenmiştik.

Damla’nın gelişi Yıldız’ı Cumali’nin yanında benimseyemeyen izleyicilerin tepkilerinin dikkate alındığı ve Cumali’ye sert mizaçlı bir karakterin geldiği şeklinde yorumlandı….