Ana sayfa Sosyal Medya Bala Hatun karakteri Özge Törer’in bir özelliğini törpülemiş!

Bala Hatun karakteri Özge Törer’in bir özelliğini törpülemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde 4 sezondur Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer, gayet etkileyici bir kariyer elde etti. Dizinin çok sevilmesi, sette farklı birçok deneyim yaşayarak kendisini geliştirmesi ile genç oyuncunun bu 4 sezonluk süreçte önemli bir kariyer zıplaması yaşadığını kabul etmek gerekiyor.

Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Özge Törer, çok çalışan birisi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Bir şeyi yapmak için çok çabalarım, azimli ve hırslı birisiyim” dedi. Oyunculuk mesleğini çok seven Özge Törer, “İşimin başında olduğum sürece ben her anında buna şükrediyorum. İyi ki mesleğim oyunculuk diyorum” şeklinde konuştu.

Bala Hatun karakterinin kendisine ne öğrettiği şeklinde gelen bir soruyu yanıtlayan oyuncu, şunları söyledi: “Hemen her şey olsun isterim. Ama sanırım Bala Hatun’un o sabrı, sakin tarafı bana biraz işledi.”

Oyuncu, Kuruluş Osman dizisinin dünyanın birçok ülkesinde izleniyor olmasının ve hayranların gösterdiği sevginin kendisine huzur hissettirdiğini anlattı.

Bala Hatun karakteri Özge Törer'in bir özelliğini törpülemiş! 7

Özge Törer, çocukluk döneminin saflığını, oyuncaklarıyla oynadığı dönemleri, mahalle kültürünü çok özlediğini anlattı.

Herkes ile yemeğini paylaşabileceğini ama tatlısını kimseyle paylaşmayacağını anlatan oyuncu, tatlısının kendisinin zaafı olduğunu ifade etti.

Çilleri nedeniyle küçüklüğünden beri kendisine “çilli” diye seslendiklerini anlatan oyuncu, saygısızlığı asla kabul edemeyeceğini ve bu tür insanlardan uzaklaştığını anlattı.

Galatasaray’ı tutuğunu ama hiç maça gitmediğini ve fanatik birisi de olmadığını ifade etti.

İstanbul trafiğinin kendisini sinirlendirdiğini anlatan oyuncu, bir Natalie Portman hayranı olduğunu da ifade etti.

Hayvanları çok seven oyuncu, evinde ise yeterince vakit ayıramayacağı için hayvan sahiplenmek istemiyor.