Ana sayfa Sosyal Medya Balkan Ninnisi dizisinin aşk karşıtı Luran, aşk ile tanışınca afallayacak!

Balkan Ninnisi dizisinin aşk karşıtı Luran, aşk ile tanışınca afallayacak!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanan Balkan Ninnisi dizisi, geçtiğimiz hafta gün değişikliği ile birlikte perşembe akşamlarına alındı. Bu değişiklikten sonra bazı izleyicilerin yeni günden haberinin olmaması nedeniyle biraz reytinglerde düşüş de yaşandı.

Balkan Ninnisi dizisinin güçlü hikayesinde yer alan oyuncular da farklı yönleri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Luran karakterini canlandıran Burak Rahman oldu.

Balkanlar’da çekilen ve Vardar Nehri’nin iki yakasındaki farklı kültürlerin insanları nasıl yönlendirdiğini ekranlara yansıtan Balkan Ninnisi, Üsküplü genç ve yetenekli sanatçıları da izleyicilerle buluşturuyor.

Luran karakterini başarıyla canlandıran Burak Rahman da Üsküp Türk Tiyatrosu’nun yetenekli oyuncularından birisi olarak biliniyor… Ertan’ın büyük aşkı Jovanka’ya kavuşması için amansızca mücadele eden Luran, aşka inanmayan birisi. Ancak bu tür düşüncede olanların bile bir gün aşk ile karşılaştıklarında nasıl büyük bir sınanma yaşadıklarını Luran karakteri de ekranda herkese gösterecek.

Bir Türk dizisinde yer alarak hayallerinin gerçekleştiğini söyleyen Burak Rahman, rolün kendisine hiç yabancı gelmediğini, zorluk çekmediğini söylüyodu.

Çevresinden güzel tepkiler aldığını ve rolünde iyi performans sergilediğine inandığını anlatan Burak Rahman, aşka karşı olmasına rağmen Luran’ın arkadaşlarına verdiği desteğe dikkat çekerek şunları söyledi:

“Zaten 1. bölümden itibaren bakarsak Luran, her ne kadar aşka karşı olsa da arkadaşları için her türlü desteği veriyor. Her sıkıntı veya macerada Ertan’ın ilk yanında yer alanlar Luran ve Mustafa oldu. Bence iki aşığın bir araya gelmesi için ellerinden geleni yapacaklar ve başaracaklar da. Bu arada bu olaylar olurken, aşka karşı olan Luran da sırılsıklam aşık olacak, komik ve eğlenceli olaylar peş peşe yaşanacak.”

Luran karakterinin dizinin hikayesi içinde aşka tutulması ve sonrasında yaşanacaklar da büyük bir heyecanla bekleniyor.