Ana sayfa Dizi Haberleri Bamsı Beyrek ile efsaneleşen Nurettin Sönmez yeni Sipahi dizisinde bambaşka bir imaja büründü!

Bamsı Beyrek ile efsaneleşen Nurettin Sönmez yeni Sipahi dizisinde bambaşka bir imaja büründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1978 yılında dünyaya gelen Nurettin Sönmez, 2010’lu yıllardan itibaren dizilerde ve sinema filmlerinde birbirinden farklı karakterleri canlandırdı. Özellikle tarihi yapımlarda çok önemli performanslar ortaya koyan oyuncu, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Osmanlıda Derin Devlet, Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi önemli projelerde başarılı performanslar sergiledi.

2014 yılından itibaren Diriliş Erturğul dizisiyle birlikte tarihte ismi Dede Korkut hikayelerinde Türk kahramanı olarak geçen Bamsı Beyrek’in ekrandaki temsilcisi oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinde tam 5 sezon bu karakter ile fenomen haline gelen Nurettin Sönmez, ardından da Kuruluş Osman dizisine katıldı ve 2021 yılına kadar da tam 7 yıl boyunca aynı karakter ile izleyici karşısına çıktı.

Nurettin Sönmez’i efsane haline getiren Bamsı Beyrek bir milli kahraman olduğu için de akıllardan hiç çıkmaması normal bir durum. Şimdi de ünlü oyuncu yine bir milli kahraman olarak Sipahi isimli diziyle yeniden izleyicilerle buluşacak.

Bamsı Beyrek ile efsaneleşen Nurettin Sönmez yeni Sipahi dizisinde bambaşka bir imaja büründü! 8

Show TV ekranında pazartesi akşamları artık güçlü bir ajan hikayesinin etkili isimlerinden birisi de Nurettin Sönmez olacak. Kemal Yörükoğlu isimli karakter ile izleyicileri etkilemeye çalışacak olan Nurettin Sönmez’in Bamsı Beyrek rolünü unutturması kolay olmayacaktır.

Birçok dizi hayranı onu gördüğü zaman aklına Bamsı Beyrek geliyor ama Sipahi dizisindeki Kemal Yörükoğlu karakterinin de milli duyguları öne çıkartacak birisi olması noktasında bir benzerlik bulunuyor. Oyuncunun yeni rolü için yeni imajını da hayranları şaşkınlıkla karşılayacak gibi gözüküyor.

Bamsı Beyrek ile efsaneleşen Nurettin Sönmez yeni Sipahi dizisinde bambaşka bir imaja büründü! 9

İstihbarat ajanı olarak zorlu görevleri üstlenen Kemal karakteri, vatana el uzatanların yüreğini sökecek kadar inançlı birisi olarak kendisini ifade ediyor.

Bakalım Nurettin Sönmez bu yeni karakter ile izleyicileri yine heyecandan heyecana sürükleyebilecek mi? Oyuncunun sosyal medyada büyük bir gücü var ve Kemal isimli yeni karakterin kahramanlık hikayelerinin de büyük etkileşimler oluşturması şaşırtıcı olmayacaktır.