Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı yoğunluğundan sonra Ezgi Mola şimdi ne yapıyor?

Masumlar Apartmanı yoğunluğundan sonra Ezgi Mola şimdi ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri isimli dijital dizide Cem Yılmaz ile birlikte rol alan Ezgi Mola, daha öncesinde ise 2 sezon süren Masumlar Apartmanı dizi projesiyle bir hayli büyük övgü kazanmıştı. Reytinglerde de iyi bir çıkış yakalayan ve dram yönü yoğun olan Masumlar Apartmanı projesi ile birlikte Ezgi Mola, komedi rolleri kadar dram rollerinde de çok başarılı olabileceğini gösterdi.

Yeni sezonda ne yapacağı merakla beklenen Ezgi Mola, ayrıca Alice Müzikali ile de sahnede yer almaya devam ediyor. Projenin yeniden sahnelenmesi ile birlikte ilgi yine yoğunlaştı. Ezgi Mola, “Seyircimiz biletleri alıyor, oyuna yer kalmıyor. Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Tüm seyircilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Ezgi Mola, bir süre ara verdikten sonra yeniden sahnelenen Alice Müzikali’nin Mayıs sonuna kadar Zorlu PSM’de devam edeceğini de duyurdu. Oyuncu, keyifle rol aldığı bir proje olduğunu ifade etti.

2022 yılının kendisi için zor bir sene olduğunu ve 2023 yılından umutlu olduğunu anlatan oyuncu, “Sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Yeni bir iş konusunda henüz bir gelişme olmadığını da belirten ünlü oyunu, şu aralar sadece Alice Müzikali için sahneye çıkıyor ve kalan zamanını da dinlenerek geçiriyor.

Ezgi Mola’nın ismi hazırlıkları yapılan ve Disney Plus’ta yayınlanması beklenen Ayten isimli dizinin başrolü olarak geçiyor.

Ayten dizisi bir polisiye hikaye olarak öne çıkacak ve yakında bazı gelişmeler yaşanması bekleniyor.