Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi reytinglerde kendini buldu, Hekimoğlu adım adım durumu düzeltti!

Baraj dizisi reytinglerde kendini buldu, Hekimoğlu adım adım durumu düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan diziler iki gruba ayrılıyor. İlk grupta birinci ve ikinci sırada yer almayı alışkanlık haline getiren Masumlar Apartmanı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz var… Dün akşam EDHO, rakibini totalde geçerek bir ilki gerçekleştirdi. Ancak sezon boyunca birinciliklerin abonesi olan dizisi ise Masumlar Apartmanı oldu. AB ve ABC1 gruplarında ise TRT1 dizisini kimsenin geçmesi pek mümkün görünmüyor.

Salı akşamları ikinci grupta ise ortalama reytingler alan iki dizi var. Fox TV’nin Baraj ve Kanal D’nin Hekimoğlu isimli dizileri rekabet halinde… İlk ikinin zaten belli olduğu Salı akşamları, Baraj dizisi de en çok izlenen 3. dizi konumunda… Ancak AB grubunda bu geçerli değil. Çünkü iyi bir atak yapan Hekimoğlu, bu kategoride Baraj’dan daha iyi sonuçlar elde ediyor.

16 Şubat Salı akşamının reyting sonuçları ortaya çıktı. Baraj geçtiğimiz haftaya göre biraz düşüş yaşasa da reytinglerini artık oturttu. Total ve ABC1 gruplarında gayet iyi oranlar elde eden, 5-6 reytinglere rahat ulaşan bir Baraj gerçeğini görüyoruz. AB grubunda ise Fox TV dizisi biraz daha düşük oranları elde ediyor. Dün akşam, totalde 6. sırada yer alan Baraj, AB grubunu 10. olarak bitirdi ve ABC1’de de 7. oldu.

Hekimoğlu ise AB grubunda 5.’lik elde ederek iyi bir yükseliş sergiledi. Totalde günü 15.sırada tamamlayan dizi ABC1 grubunda ise 9. oldu. Hem AB hem de ABC1’de yükseliş yaşayan dizi adına bunların iyi sonuçlar olduğu, sezonun ilk başlarından daha iyi dönüş aldığı da görülüyor.

İşte 16 Şubat Salı akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Baraj dizisi reytinglerde kendini buldu, Hekimoğlu adım adım durumu düzeltti! 10