Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde ayrılık kararı artık netleşti!

Baraj dizisinde ayrılık kararı artık netleşti!

tarafından ker_def

Baraj dizisinin 32. yeni bölümü 23 Mart Salı akşamı yayınlanacak. Fox TV’de izleyicilerle buluşmakta olan dizide önemli gelişmeler yaşanacak. Özellikle de Bahar ile Nehir arasındaki çatışmanın nasıl sonuçlanacağı, Nazım’ın hamile olmadıklarını öğrendikten sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Gizem Karaca, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde bir ayrılık yaşanacak. Nazım hem Bahar’dan hem de Nehir’den artık yoruldu. İkisini de görmek istemiyor. Oğlu Mert’i de alıp her şeyden uzaklaşma, ayrı yaşama kararı alacak. Nazım’ın bu ayrılık kararının ardından Nehir ve Bahar’ın nasıl tepki vereceği de merakla beklenecek.

Nehir ve Bahar’ın yalanlarına daha fazla tahammül edemeyen Nazım, Mert’i de alıp herkesten uzaklaşır. Nehir, Nazım’ı bulup onunla dürüstçe konuşmak istese de Azra’nın onu durdurmak için çok tehlikeli bir planı vardır.

Tam Halit’ten kurtulduklarını sandıklarında Halit’in annesinin gelmesi Tarık, Zahra ve İbrahim’i iyice köşeye sıkıştırır. Baraj dizisinin 32. yeni bölümünde yine heyecan yüksek olacak.

Bahar karakterini canlandıran Gizem Karaca, sette çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi. Yani Baraj’ın her hafta ekrana entrika dolu bölümlerinin yetişebilmesi için ekibin yoğun bir emek verdiğini, pandemi şartlarında da çok yorulduklarını belirtelim.

İşte Baraj dizisi 32. bölüm fragmanı: