Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de büyük şok! Başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol ayrılıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’de büyük şok! Başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol ayrılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde şok eden bir gelişme yaşanacak. Dizinin başrol oyuncularından İbrahim Çelikkol’un ayrılacağı ile ilgili kulis bilgisi gündeme bomba gibi düştü! Demet Özdemir ile birlikte başrolde yer alan Çelikkol’un neden gittiği ise kafaları karıştırdı!

Demet Özdemir’in Erkenci Kuş dizisinin ardından rol almaya başladığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki partneri İbrahim Çelikkol ile çok iyi anlaştıkları biliniyor.

İki oyuncunun abi kardeş ilişkisi, diziye de yansıyor ve başarılı bir çalışma ortaya çıkıyor. Dizide Çelikkol’un oynadığı Mehdi’nin yaşadığı değişim izleyiciyi çok şaşırtmış ve tepki almıştı.

Nereye gittiği belli olmayan hikayesi ile Mehdi iyice sinirleri bozarken, Zeynep ile yeniden bir araya gelmesi de mümkün görünmüyordu!

Engin Öztürk’ün diziye katılmasının ardından ‘esas oğlan’ rolüne Barış oturmuş, Mehdi ise oyun dışında kalmıştı adeta. Zeynep ve Barış’ın evlilik kararı almasının ardından da Mehdi’nin hikayesi başka bir yöne kaymaya başladı.

Doğduğun Ev Kaderindir'de büyük şok! Başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol ayrılıyor! 7

Bu durumun bir şekilde düzeltileceği ve iki başrolün oynadığı karakterlerin de bir araya gelebileceği tahminleri yapılıyordu ama durum bambaşka çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde İbrahim Çelikkol’un projeye veda edeceği bilgisini paylaştı. Çelikkol’un hikayesinin bittiği için diziden gittiğini de belirtiyor.