Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde böyle büyük ihanet görülmedi!

Baraj dizisinde böyle büyük ihanet görülmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinin 33. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizi bu akşam yeni bölümü ile yine hayranlarına farklı duygular yaşatacak. Entrikanın bitmediği dizide Nehir ve Bahar arasındaki Nazım savaşı da yeni bir boyut kazanacak.

Evde Mert’i göremeyen Nehir bulduğu not ile büyük panik yaşıyor… Notta şöyle yazıyor: “Benden haber bekleyin, polisi ararsanız çocuğu bir daha göremezsiniz.” Bahar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kız kardeşi Azra mı Mert’i kaçırdı? Dizinin 33. bölüm 2. fragmanında bunu hissettiren sahneler var. Mert için 2 milyon TL’lik bir fidye isteniyor. Nazım da polise haber vermeden parayı getiriyor.

Sonrasında olayların arkasında Azra’nın olduğu yönünde izler ortaya çıkıyor. Nehir de bu izleri bulup Nazım’a gösteriyor… Baraj dizisinin 33. bölümü yine büyük heyecana sahne olacak. Dizide yaşanacak gelişmeler yine hayranları ekran başına toplayacak..

İşte Baraj dizisi 33. bölüm 2. fragmanı ve özet bilgileri:

Nazım’ın Nehir’in hayatını kurtarması sonunda ikisinin de duyguları hakkında dürüst olmalarına sebep olur.

Bahar ise bir yandan Nehir’in başına gelenlerin sebebini saklamaya bir yandan da Nazım’ı kaybetmemeye çalışır. Fakat Azra’nın geçmişinin onu yakalaması ve Mert’in kaçırılması her şeyi karıştıracaktır.

Tarık, Zahra ve İbrahim bir yandan Halit ve Hayriye’nin evlilik teklifi, bir yandan Meryem’in cesedi ve bir yandan da Bahar’ın onları Halil’in cinayetiyle suçlaması üzerine iyice köşeye sıkışmışlardır.