Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde bütün yalanlar ortaya çıkıyor!

Baraj dizisinde bütün yalanlar ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında ilk iki bölümü yayınlanan Baraj dizisi, izleyicilerin çok merak ettiği yapımlardan birisi… Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizi için çekimler yoğun bir tempoda devam ediyor.

Baraj dizisinin yeni bölümleri de yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin 3. yeni bölümünden ilk iki fragman yayınladı. Bütün yalanlar ortaya çıkacak… İşte bu slogan ile izleyicileri heyecanlandıran dizinin 3. bölümünde Nazım ile Nehir’in ilginç karşılaşması sizleri de şaşırtacak. 3.bölüm ilk fragmanında kılık değiştiren Nehir ile Nazım’ın karşılaşmaları şaşırtıcı. Nehir, sahte evlilik yaptığı adam ile karşılaşıyor ve Nazım da orada… Dizide olaylar fena karışacak.

Baraj dizisinden üst üste görüntüler yayınlandı. Nazım ile Tarık arasına da Nehir, adeta kara kedi olarak giriyor. Tarık, Nehir’e aşık oldu ve artık Nazım ile karşılaşmaktan çekinmiyor.

1977 yılında çekilen Türkan Şoray ve Tarık Akan’ı başrolde buluşturan Baraj filminin dizi versiyonu 3. bölümüyle yine izleyicileri bir hayli meraklandırmış durumda.

Fox TV’den ne zaman yayınlanacağı bilgisi henüz gelmedi. Ancak Eylül ayının başından itibaren Baraj dizisinin de izleyici ile buluşacağı tahminleri yapılıyor.

İşte Baraj dizisi 3. bölüm 2. fragmanı: