Ana sayfa Dizi Fragmanları Şampiyon dizisinde önce mutlu ettiler, şimdi üzdüler!

Şampiyon dizisinde önce mutlu ettiler, şimdi üzdüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şampiyon dizisi final bölümü ile 13 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin 34. ve son bölümü için ilk yayınlanan fragmanda çifte düğün vardı. Bu da izleyicileri bir hayli mutlu etmişti.

Final bölümü sadece mutlu anlarla hatırlanmayacak. Bazı duygusal anlar ve dramın da içinde yer aldığı konular da olacak. Özellikle Fırat’ın çok önemli bir sınavı var. Ringde rakibini alt edebilecek mi? Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı ringde fena halde hırpalanıyor.

Maçın sonucunda Fırat Bölükbaşı’nın kazanması ve Şampiyon dizisinin de mutlu sonla bitmesi bekleniyor. İzleyicilerin beklentileri de bu yönde. Zira diziye iyi bir şekilde veda etmek, iyi bir final ile hatırlamak istiyorlar.

Şampiyon dizisi hayranları final olmasını istemiyor ama yapacak bir şey yok. Reytingler düşük ve TRT1 de projeyi planlandığı şekilde yayınladı. Aylar öncesinde Tolgahan Sayışman, tek sezonluk bir dizi olduğunu zaten söylemişti. Sayışman, yeni sezonda Show TV’nin Şeref Sözü dizisi ile anlaştı.

Şampiyon dizi ekibine teşekkür eden izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda muhteşem bölümler izlediklerini ve tüm ekibe teşekkür ettiklerini belirttiler. İşte Şampiyon dizisinin 34. bölümünden 2. fragman: