Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde büyük bir değişim yaşanacak! Geçmişi bırakın!

Baraj dizisinde büyük bir değişim yaşanacak! Geçmişi bırakın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisi, sezon başında reytingleri düşük gelse de gittikçe artan heyecanlı hikayesiyle izleyiciyi yeniden yakalamayı başardı. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Sumru Yavrucuk ve Burak Yörük’ün başrolünde oynadıkları dizide, bu kez çok keskin bir değişim yaşanacak! Hikayenin tıkanmaya başladığı ya da yeniliklerin gerektiği durumlarda pek çok dizide benzer uygulamalar yapılıyor.

Ekranın sevilen dizilerinden olan Baraj’da da bir zaman atlaması yaşanacak. Geçtiğimiz haftalarda Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’de de zaman atlaması yaşanmış ve kısır döngüye girmesi engellenen dizide yeni hikayeler ortaya çıkmıştı.

Benzer bir durumun Baraj dizisinde de yaşanacağını Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu. Sadakatsiz’deki gibi Baraj dizisinde de belli bir kaç yıl sonrasına gidilmesi bekleniyor. Ayrıntıları izleyip göreceğiz ama dizinin büyük bir değişime de uğrayacağı anlaşılıyor! Geçmişin üstüne bir sünger çekileceği ve yeni hikayelerin geleceği tahmin ediliyor.

Dizinin yarın akşam (8 Aralık Salı) 17. bölümü ekrana gelecek. Bu bölümde bir de sürpriz isim diziye katılıyor. Gizem Karaca’nın yeni bir karakterle diziye dahil olacağı biliniyordu. Oyuncu, bu bölüm ekranda görünmeye başlayacak.

Baraj dizisinde büyük bir değişim yaşanacak! Geçmişi bırakın! 7

17. bölümde neler olacak?

Dizinin yeni bölümünde Halil’i öldürmekle suçlanan Nazım, neler olduğunun farkında bile değil. Zahra ve Tarık’ın kendisine kurduğu tuzaktan habersiz olarak hapsi boylayan Nazım, Halil cinayetinin bir numaralı şüphelisi konumunda. Nehir de yaşananlar karşısında ne yapacağını bilemez bir konuma düştü. Nazım ile Nehir, hayatlarının başkaları tarafından sürüklenmesinin acısını yaşıyor.

Nazım’a yardımcı olması için gelen avukat Bahar ise başının belası mı olacak yoksa kurtarıcı meleği mi? Bahar’ın ağabeyi, Nazım’ı içerde tutmak istiyor ve Bahar’dan da sadece susmasını bekliyor…

Gizem Karaca, dizinin 17.bölümüne bomba gibi bir giriş yapacak. Nazım’ın suçsuz yere hapis yatmasına gönlü razı değil gibi bir izlenim veriyor. Belki de Bahar ile Nazım arasında bir şeyler de yaşanabileceğine yönelik izleyicilerin bir öngörüsü de var.

İşte 17. bölüm tanıtımı: