Ana sayfa Sosyal Medya Tam bir yıl oldu! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’ine böyle selam çaktı…

Tam bir yıl oldu! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’ine böyle selam çaktı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, geçtiğimiz yıl 25 Aralık akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Dizinin çekimleri bir kaç hafta önce başlamıştı. Yani biz daha izlemeden önce, oyuncular karakterlerini çoktan oynamaya başlamışlardı. Dizide Zeynep rolünü oynayan Demet Özdemir, o güne atıfta bulunarak bir paylaşım yaptı

Doğduğun Ev Kaderindir, OGM Pictures imzalı bir dizi. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak yaparken, senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül birlikte kaleme alıyorlar.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in iyi bir ekran partneri oldukları dizi, bu hafta Çarşamba akşamı 23. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizide Çelikkol Mehdi’yi oynarken Demet Özdemir de Zeynep’i canlandırıyor.

Özdemir, bu diziden önce Erkenci Kuş isimli dizide Sanem karakterini oynamıştı. Romantik komedi tarzından drama geçiş yapan ve bu dizide de başarılı oyunculuğunu kanıtlayan Özdemir, Zeynep olalı tam 1 yıl oldu!

Oyuncu, oynamaktan büyük keyif aldığı, gerçek bir hayat hikayesinden alınan dizideki Zeynep’in hayatını kendisinin de merak ettiğini söylüyor röportajlarında.

En az izleyici kadar heyecanla Zeynep’in hikayesini öğrenmek için sabırsızlanan oyuncu, senaryoyu her eline aldığında da muhtemelen izleyicinin ekran başındaki heyecanını taşıyor içinde.

Demet Özdemir, oynadığı karaktere aradan geçen bir yılın ardından bir mesaj gönderdi sosyal medyadan. Takipçileri tarafından da sosyal medyada paylaşılıyor bu fotoğraf…

Özdemir “Seni seviyorum Zeynep. Kalbine binlerce uçurtma konsun” diyerek canlandırdığı karaktere mesaj göndermiş…

Tam bir yıl oldu! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'ine böyle selam çaktı... 8