Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde finale doğru bir defter daha kapandı!

Baraj dizisinde finale doğru bir defter daha kapandı!

tarafından ker_def

Baraj dizisinin 34. yeni bölümünü 6 Nisan Salı akşamı Fox TV ekranında izleyeceksiniz. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi artık bitti, bitecek durumda. Senaristler uzatmak için haftalardır uğraşıyor ama hikaye artık bitme noktasına geldi… İşte bu yüzden de zaten iyi reytingleri olmasına rağmen Baraj dizisi için final kararı verildi. 39. bölüm itibari ile dizi veda edecek.

Dizinin oyuncu kadrosunun başarılı performanslarına rağmen, zaman zaman eleştirilen aşırı entrika dozu ve her hafta izleyicilerin hikayeyi sorgulamasına yol açan sert gelişmelerin adeta sıraya dizilmesi gibi konular ise Baraj dizisinin son dönemdeki sıkıntıları arasında yer alıyor.

Peki Baraj dizisi 34. yeni bölümünde neler olacak? Detayları ve fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz. Nazım, Nehir’in Bahar ve Azra hakkında söylediklerine bir kez daha inanmayınca Nehir artık Nazım defterini tamamen kapatır.

Fakat Nehir’in kısa sürede yeni bir adamla yakınlaştığını gören Nazım da Nehir defterini kapatmış mıdır? Üstelik bu yeni adamın Nehir’le yakınlaşmasının sebebi nedir?

Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem’i de alıp Halit’in köyünün yolunu tutarlar. Hem düğünden hem de cesetten kurtulabilecekler midir?