Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen çok havalı mı görünüyor, aslında gerçek yüzü çok farklı!

Melis Sezen çok havalı mı görünüyor, aslında gerçek yüzü çok farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ile öne çıkan Melis Sezen, son dönemin dikkat çeken genç oyuncuları arasında bulunuyor. Son 2 yıldır üst üste yer aldığı projeler sayesinde izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye başlanan oyuncu, Sadakatsiz ile de geniş kitleler tarafından tanındı.

Melis Sezen, başarılı performanslarına her hafta yenilerini ekliyor. Sadakatsiz’in de üç başrol isminden birisi konumunda ve rolünün hakkını veriyor. 2 Ocak 1977 doğumlu olan oyuncu henüz 24 yaşında ve şöhret basamaklarını da çok hızlı tırmandı…

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye konuşan Melis Sezen, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşım yapan ve hayranlarından büyük ilgi gören bir isim… Oyuncunun fotoğraflarına ve genel görüntüsüne bakıldığında çok havalı birisi gibi görünebilir. Ancak gerçekte hiç de böyle değil.

Hatta menajeri bile “Biraz havalanabilirsin” diyor ama Melis Sezen bunu yapamıyor. Çünkü onun içinde, ruhunda havalanmak, hava atmak yok…

Melis Sezen çok havalı mı görünüyor, aslında gerçek yüzü çok farklı! 7

Hakan Gence’ye konuşan oyuncu, şu sözleri ile kendi durumunu net bir şekilde anlattı:

“Ben havalanamıyorum Hakan! Hatta menajerim “Biraz havalanabilirsin” diye espri yapıyor. “Sal sen de, havalan biraz. Ne olacak…”

Havalanmak yapımda yok. Egoyu devreye sokmak işime, gelişmeme engel olacakmış gibi hissediyorum.”

Bir erkekte kendisine enerjisinin çekici geldiğini de belirten oyuncu, “Samimi ve dürüstlük de çok önemli. Onun dışında fizik beni çeken, etkileyen bir şey değil” açıklamasını yaptı.