Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde fırtına öncesi sessizlik bu!

Baraj dizisinde fırtına öncesi sessizlik bu!

tarafından ker_def

Salı akşamlarının sevilen dizilerinden Baraj, 28.yeni bölümü ile yarın akşam ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde Nehir ile Bahar arasındaki müthiş savaşa tanıklık edeceksiniz.

Oğlu Mert’i halası Bahar’a kaptırmak istemeyen Nehir, mahkemede derdini anlatamıyor ve çocuğunun velayeti Bahar’a veriliyor. Ancak Nehir bunu hazmedebilecek durumda değil. Zerrin ve Tarık yardıma geliyor ama nafile. Bahar, her yerde karşılarına çıkacak.

Nehir, Mert’i kaybetmenin eşiğindedir fakat Mert’ten ayrılmaya niyeti yoktur. Bunun için gerekirse karşısına Bahar’ı, yasayı ve hatta Nazım’ı bile almaya razıdır. Oğlunu Bahar’a vermemek için kaçıran Nehir, artık polislerin takibine girdi.

Tarık, Nehir’e yardımcı olmak istese bile bir taraftan Bahar’ın tehdidi diğer yandan ise Zahra’nın Meryem’i öldürmüş olmasıyla ilgilenmek zorundadır. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinin 28. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Aşağıda izleyebilirsiniz.