Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde ipler asıl şimdi kopacak, herkes çok şaşıracak!

Baraj dizisinde ipler asıl şimdi kopacak, herkes çok şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında her hafta heyecan fırtınası şeklinde devam eden Baraj dizisinde hikaye o kadar sert bir şekilde ilerliyor ki, her bölüm dizinin hayranları için farklı konular şaşkınlık sebebi olabiliyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinin şimdiye kadar 28 bölümü yayınlanmıştı. 2 Mart Salı akşamı ise 29. bölüm ekrandaki yerini alacak. Yine bomba gibi gelişmeler izleyicileri bekliyor.

Nazım, Nehir’in nezarete atıldığından habersiz. Bahar’dan durumu öğrenen ve buna çok kızan Nazım, oğlunun annesini oradan çıkartıyor. Ancak Nehir o kadar öfkeli ki, onun bu öfkesini dindirecek bir şey yok. Çünkü Bahar, Nehir’in elinden oğlu Mert’i aldı…

Nehir, teselliyi Tarık’da buluyor ama Nazım onların bu halini kıskanacak. Bahar cephesinde ise çok önemli gelişmeler var. Nehir, Mert’i geri almak için türlü türlü çareler düşünürken, Bahar’ın annesi bombayı patlatacak.

Baraj dizisinde ipler asıl şimdi kopacak, herkes çok şaşıracak! 7

Tülay hanım diyor ki; “Senin niyetini biliyorum arsız. Düş artık şu adamın yakasından. Yakında baba oluyor. Benim kızım hamile.”

Tülay hanımın bildiği bu durumu Nazım’ın bilmediği yüz halinden belli oluyor. Nehir de büyük bir şok yaşıyor. Bakalım Bahar gerçekten hamile mi yoksa bu bir oyun mu? Dizi hayranları Bahar’ın oyun çevirdiğini ve hamile olmadığını düşündüklerini belirten yorumlarla sosyal medyada mesajlar paylaşılıyor. Ancak Baraj dizisi aynen Yasak Elma gibi bir adım sonra ne olacağını bilmek imkansız.

İşte Baraj dizisinin 29.bölümünden ilk fragman: