Ana sayfa Sosyal Medya Reytingler diyor ki; Sen Çal Kapımı biter, Savaşçı yakında başlar!

Reytingler diyor ki; Sen Çal Kapımı biter, Savaşçı yakında başlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nın 33. bölümü dün akşam yayınlandı. İzleyicilerin bir süredir senaristlere yönelik tepkileri biliniyordu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin muhteşem uyumu ve enerjileri artık senaryo ile desteklenmediği için dizinin gidişatı iyi değil…

Sen Çal Kapımı, Temmuz ayından bu yana yayında ve geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. İlk başlarda 7’li seviyelerde gerçekleşen reytingler yarı yarıya düşmüştü. Dizi dün akşam yayınlanan 33. bölümüyle ise adeta bir çöküş süreci yaşadığını kanıtlamış oldu. Belki ekrandaki bazı dizilerden çok daha iyi sonuçlar aldı ama, eski oranlar düşünüldüğü zaman Sen Çal Kapımı için finalin yaklaşmakta olduğu izlenimi de veriyor.

Total ve AB gruplarındı 4’lü reytinglerin altına düşen dizi kan kaybediyor. İzleyiciler senaristlere tepkili, eleştirilerinin dikkate alınmadığını düşünüyor ve yavaş yavaş diziyi terk ediyor. Ancak senaryonun sündürülmesi durumu da devam ediyor ve bu da reyting kaybını derinleştiriyor.

Dün akşam totalde 12. sırada yer alan Sen Çal Kapımı, büyük bir düşüş yaşadı. AB’de de düşüş sert oldu ama dizi günü 7. sırada tamamladı. ABC1 de ise 4’lü oranlarda kalan dizi 8. sırada… Savaşçı gibi çok etkileyici bir dizinin sırasını beklediği Fox TV ekranında Sen Çal Kapımı’nın bu reytinglerle Cumartesi akşamlarını elinde tutması çok zor. Hele ki rakip kanalların dizilerle iyi sonuçlar alıp, yükseliş yaşadığı bir ortamda Fox TV, Savaşçı’yı yakında ekrana sürerse kimse şaşırmasın.