Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinde kaş yapayım derken göz çıkarma hali!

Baraj dizisinde kaş yapayım derken göz çıkarma hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Baraj, Salı akşamları izleyicilerle buluşuyor. Şimdiye kadar 30 bölümü yayınlanan dizinin son dönemde entrika sahneleri çok fazla. Ancak bazı izleyiciler mantık dışı buldukları kimi sahnelere itiraz ediyor. Kimi izleyicilere göre ise dizi Yasak Elma’dan bile daha sert entrikalar ortaya koyuyor. Bazı dizi hayranları artık izlemediklerini ve saçma bulduklarını belirten yorumlarla sosyal medyada eleştirilerde bulunuyor.

Baraj dizisinin son dönemdi biraz düşük gelen reytingleri de bu kadar çok entrikanın çok da akıllıca olmadığını anlatıyor aslında… Dizide kimi olaylar o kadar hızlı harcanıyor ki, izleyiciler yetişmekte zorlanıyor… Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinin 31. yeni bölümünde iki önemli konu dikkat çekecek.

Bahar’ın hiç bilmediği bir kız kardeşi ortaya çıkıyor. Bahar onu Nehir’in yanına yerleştiriyor ve hamile olmadığı gerçeğini de ajan kardeşinden öğreniyor. Ancak bir başka bomba daha patlayacak. Bahar hamile olduğunu sanıyordu ama o da hamile değil. Nehir ve Bahar’ın hamilelik durumu ile Nazım’ı yanlarına çekmesi konusu da anlaşılan bu bölüm noktalanacak.

Baraj dizisinde kaş yapayım derken göz çıkarma hali! 7

Peki Baraj dizisinin 31. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte 16 Mart Salı akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek diziyle ilgili detaylar:

Nehir, Nazım’a hamile olduğunu söylemiştir fakat yalanın ortaya çıkmaması ve Nazım’ı yeniden kaybetmemek için eski dolandırıcılık günlerine geri gitmesi gerekecektir. Bahar hem Nehir’in hamile olduğunu, hem de aslında hamile olmadığını öğrenmesi üzerine bir de beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.

Meryem’i hala gömememiş olan Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem’in cansız bedeninin canlı olduğuna daha ne kadar ikna edebileceklerdir? Ve onu Halit’ten daha ne kadar saklayabileceklerdir?

Halil’in kardeşi olarak hikayeye gelen Halit’in Zahra’nın evinde kardeşi Meryem’i derin dondurucunun içinde bulduğu da fragmana yansımıştı. Şimdi de Tarık ile İbrahim’in Halit karakterini de öldürürse artık şaşırmayın.