Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sarsılmaz bir başarı abidesi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sarsılmaz bir başarı abidesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, atv ekranının en önemli yapımlarından birisi…Oktay Kaynarca’nın Hızır Çakırbeyli karakteri ile başrolde yer aldığı dizinin hikayesi güncel olayları anımsatan yapısıyla hep dikkat çekici oldu.

2021 yılının başlarında senaryoda bazı değişimler yaşanırken, diziye katılanlar olduğu gibi ayrılan oyuncular da bulunuyor… Ancak EDHO yolunda sağlam adımlarla devam ediyor. Dizinin hikaye dokusu gayet başarılı. İstikrarlı bir tablo çizen atv dizisi, 6. sezonda da iyi reytingleri ile yine dizi hayranlarının gözde projelerinden birisi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu sezonun en başarılı dizisi olan Masumlar Apartmanı’nı da tüm kişiler kategorisinde geçerek, gücünü sergilemeyi ihmal etmiyor. EDHO, reytingler noktasında da tüm kategorilerde iyi oranlar yakalıyor. Yani izleyicisi diziyi hiç bırakmıyor. Zaman zaman kısa aralar verilse dahil her yeni bölümde yeniden milyonlar ekran başına geçmeye hazır. Birçok dizi hayranı için vazgeçilmez bir yapım konumunda.

Sarsılmaz bir yapım gibi ekranda çok güçlü bir duruş sergileyen dizinin gündeme dair çeşitli olayları ön plana çıkarması da önemli bir özellik olarak görülüyor. İzleyiciler de bu nedenle diziye olan bağlılıklarını hiç kaybetmiyor.

Dizinin 16 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 186. bölümünde de yine iddialı sahneler göreceksiniz. Neler yaşanacağının detaylarını fragmanda bulabilirsiniz.