Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde yeni karar yıkım olacak, bir de ayrılık var!

Baraj dizisinde yeni karar yıkım olacak, bir de ayrılık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinin 27. yeni bölümü sürprizlerle geliyor. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümde Bahar ve Nazım karakterlerinin aldığı karar ortaya çıkıyor.

Feyyaz Duman ve Gizem Karaca ikilisinin canlandırdığı Nazım ve Bahar, çocuk yapma kararı alacak. Bahar da bu kararı “Mert’e bir kardeş düşünüyoruz” diyerek Nehir’i adeta çatlatıyor… Nazım ile Bahar’ın bu planı sonrasında içmeye giden ve Tarık’a içini döken Nehir, kendinden geçiyor.

“Çocuk yapacak onlar. Hem de bu gece yapacaklar” diyen Nehir’in sarhoş hallerine yeni bölümde tanıklık edeceksiniz. Nazım ve Bahar’ın çocuk kararı Nehir’i adeta kalbinden yaralıyor. Bir başka karar ise Bahar ile Nazım’ın Mert’i Nehir’den kopartmak istemeleri…

Bahar, davayı açıyor. Nehir olaya çok kızıyor ama Nazım kararlı, “Oğlumu senden alacağım” diyor. Annelik yapamadığını söyleyen Nazım, Nehir ile Tarık’ı da aynı otel odasında gördüğünü söyleyerek herkesi şoke edecek.

Baraj dizisinin hareketli hikayesinde bir başka gelişme daha yaşanacak. Halil’in kız kardeşi Meryem ağabeyinin ölümüyle ilgili Zahra’yı suçluyor. Aralarında çıkan kavgada merdivenden düşen Meryem yerde cansız şekilde yatıyor. Meryem karakterine Kübra Dilan Çelen hayat veriyordu. Oyuncu diziye veda mı ediyor, merakla bekleniyor.

Baraj dizisinin 27. bölüm 2. fragmanında polislerin Nehir’i almaya gelmeleri ise olayların nasıl bir boyuta evrileceğine yönelik izleyicileri çok meraklandırdı.

İşte 16 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan Baraj dizisinin 27.bölüm 2.fragmanı: