Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinin finalinde ne olacağının ilk işaretleri geldi!

Baraj dizisinin finalinde ne olacağının ilk işaretleri geldi!

tarafından ker_def

Fox TV’de salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin yeni bölümünde ilginç olaylar yaşanacak. Bir anlamda dizinin finaline doğru bazı gelişmelerle birlikte nasıl bir final olacağının ilk işaretleri de verilecek. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk başrollerin hakkını da veren performansları ile dikkatleri çekiyor.

Burak Yörük’ün başarıyla canlandırdığı Tarık’ın Halil’i öldürdüğü gerçeği ortaya çıkıyor. Bunun nedeni ise Zahra’nın kıskançlığı olacak… Nehir ile evlenen Tarık’a ders vermek isteyen Zahra, planını devreye sokuyor… Zahra, Tarık’ın tehditlerine aldırış etmeden sakladığı cinayet günü görüntülerini ortaya çıkartacak.

Nazım’ın katil olmadığını görüntülerle ispatlayacak olan Zahra, hikayenin de finalinde neler olabileceğine yönelik ilk işaretleri vermiş oldu. Suçlular cezalarını çekecek ve masumlar da mutlu yuva kurup yollarına devam edecek. Baraj dizisinin finalinden böyle bir sonuç çıkması beklentisi arttı. Nazım ve Nehir karakterlerinin bu gerçeğin ortaya çıkmasından sonra ne yapacakları da yeni bölümde ortaya çıkacak.

İşte Baraj dizisinin 27 Nisan Salı günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 37. bölümünden detaylar ve fragman:

Nazım’ın hayatta kalmak için küçük bir şansı vardır ve Bahar’la Tarık bu şansı bir fırsata çevirerek Nehir’i Nazım’ı kurtarmak için Tarık’la evlenmeye ikna ederler.

Nazım iyileştiğinde Nehir’in neden aniden Tarık’la evlendiğinin peşine düşecektir. Tarık’ın Nehir’le evlendiğini öğrenen Zahra ise öfkesinden dolayı büyük bir sırrı ortaya çıkaracaktır.