Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde Barış ve İrem geçmişten gelen kozlarını paylaşıyor!

Menajerimi Ara dizisinde Barış ve İrem geçmişten gelen kozlarını paylaşıyor!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın ilgiyle takip edilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın Devin Özgür Çınar, Kemal Başar ve Zeynep Köse’yi ağırladığı 35. bölümü dün akşam yayınlandı. Feris’in (Canan Ergüder) Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) görevini ve evini teslim ettiği bölümde Dicle’nin hayatında yeni bir sayfa açıldı. Feris ve Serkan’ın (Serhat Teoman) vedası duygusal anlara sebep olurken Ego Ajans menajerleri ajansa yeni projeler bağlayabilmek için kollarını sıvadı. Dün akşam yayınlanan bölümün hemen ardından seyirciyle buluşan yeni bölümden ön izleme sahnesinde ise Barış (Deniz Can Aktaş), İrem’e (Tuğçe Açıkgöz) geçmişin hesabını soruyor.

‘Menajerimi Ara’nın 35. bölümü dün akşam seyirciye keyifli dakikalar yaşattı. Feris, Amerika’daki iş teklifini kabul ederek 6 aylığına Ego Ajans’a veda ederken, Serkan da Melisa’dan boşanarak aşkının peşinden Amerika’ya gitti. Feris’in gitmesiyle sorumlulukları artan Dicle’nin en büyük sınavı Ceyda’nın üzerinde yarattığı baskı olurken Dicle’nin Feris’in oyuncularından Zeynep Köse’nin menajerliğini üstlenmeye başlaması ve Köse’nin Dicle’ye karşı tavrı onu iyice zora soktu. Kemal Başar’ın sette genç bir oyuncuyla yaşadığı sıkıntı, Dicle’nin büyük çabalarına rağmen Başar’ın projeden kovulmasıyla sonuçlanınca Dicle’nin ajanstaki pozisyonu tehlikeye girdi. İrem’i temsil etmeye başlayan Dicle, genç oyuncunun ‘Kaybolan Yıllar’ filmi için Barış’a eşlik edecek doğru isim olduğunu düşünürken Barış, İrem’le çalışmayı reddetti. Dicle’nin ajanstaki kritik durumundan haberdar olan Kıraç (Barış Falay) ise araya girerek, Barış’ı ikna etti.

Ajansın tüm hisselerini devralan Ceyda, ajanstaki otoritesini artırdı ve menajerlere göz dağı vermesinin hemen ardından Jülide’yi (Nazlı Senem Ünal) de işinden kovdu. Ceyda’nın artan baskıları üzerine yeni projeler kovalamaya başlayan Kıraç ve Çınar (Fatih Artman), bu projelere ajansın oyuncularını sokmak için ellerinden geleni yaptı. Başarılı oyuncu Devin Özgür Çınar, yaşadığı büyük değişimle Kıraç’ı şaşırtırken Kıraç, çözümü Devin Özgür Çınar’ı sıkı bir kampa sokmakta buldu ancak Kıraç’ın çabaları Devin Özgür Çınar’ın kendisini bulmak için aniden çıktığı yurt dışı seyahatiyle son buldu.

Çınar’ın başı ise Arzu’nun (Zeynep Oymak) metot oyunculuğunu denemek için hırsızlık yapması sonucu belaya girdi. Temponun bir saniye bile düşmediği dizinin 35. bölümünün hemen ardından yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı. Barış ve İrem’in tartıştığı ön izleme sahnesinde, ikilinin eski sevgili olduğu ve İrem’in Barış’ı terk ettiği ortaya çıkarken Dicle’nin ikilinin geçmişini ne zaman öğreneceği ise gizemini koruyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de!