Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj, Sefirin Kızı ve Doğduğun Ev Kaderindir bitti, şimdi de 6 dizi final yolunda!

Baraj, Sefirin Kızı ve Doğduğun Ev Kaderindir bitti, şimdi de 6 dizi final yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8 ekranında Çarşamba akşamı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final bölümü vardı. Demet Özdemir , önce İbrahim Çelikkol ardından da Engin Öztürk ile partner oldu. Dizi 43. bölümü ile birlikte ekrana veda etti. Barış ve Zeynep’in evlenmesi ile sonuçlanan dizi iki sezonluk macerasına nokta koydu.

Doğduğun Ev Kaderindir’in ardından ekranlardan diziler bir bir kayacak… Final yapacak olan diziler kervanına her geçen gün bir yenisi ekleniyor… 15 Mayıs Cumartesi yani bu akşam Show TV ekranında Kuzey Yıldızı dizisinin final bölümünü izleyeceksiniz.

Baraj dizisi de geçtiğimiz Salı günü yayınlanan 39. bölümü ile birlikte final yaptı. Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Feyyaz Duman’ın başarılı performansları takdir ile karşılandı.

Yine salı akşamı 52. bölümü ile birlikte Sefirin Kızı dizisi de ekranlara veda etti. Star TV dizisinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek buluşması izleyicileri mutlu etti. Neslihan Atagül’ün ayrılmasından sonra hikayeye gösterilen ilginin azalması da dikkatlerden kaçmadı.

Peki Mayıs ayında başka hangi diziler final yapacak? İşte final yapacak olan diziler:

Salı günü 50. bölümü yayınlanacak olan Hekimoğlu dizisinin finali ise 51. bölüm ile 25 Mayıs Salı akşamı yapılacak. Kanal D dizisi sona doğru adım adım ilerliyor. Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu karakteri akıllara yazıldı ve çıkmayacaktır.

Baraj, Sefirin Kızı ve Doğduğun Ev Kaderindir bitti, şimdi de 6 dizi final yolunda! 8

Ayrıca yeni haftada TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek 66. bölümü ile birlikte final yaparak sevenlerine veda edecek. İki sezondur Gaziantep’te çekilen dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik yer aldı.

Final yapacak diziler kervanına Show TV’den Alev Alev de katılacak. 27 Mayıs Perşembe günü 28. bölümü ile veda edecek olan dizinin hayranları da üzgün.

Ayrıca yine Show TV dizisi olan Çukur’un da ay sonunda final yapması bekleniyor… Yani Mayıs ayı birbiri ardına yaşanacak finallerle dizi hayranlarının üzüleceği bir dönem olacak.

Star TV ekranında Akrep dizisi devam ediyor ama 26. bölüm garantisi olduğu da biliniyor. Dizinin 26. bölümde final yapma ihtimali yüksek ama bir karar da açıklanmadı.

TRT1 ekranlarında ise Payitaht Abdülhamid 5.sezonu ile yoluna devam ediyor. Ancak bu sezon final olacağı kesin. Dizinin şimdiye kadar 150 bölümü yayınlandı ve yakın bir zamanda final yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Baraj, Sefirin Kızı ve Doğduğun Ev Kaderindir bitti, şimdi de 6 dizi final yolunda! 9

Durumu kritik olan diziler:

Ayrıca Pazartesi akşamlarına alınan Masumiyet dizisinin de durumu kritik. Yeni gününde iyi performans gelmez ise dizinin final yapma ihtimalinden konuşuluyor.

Star TV’nin Kağıt Ev dizisi de pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Ancak dizinin reytinglerinin iyi gelmediği biliniyor. Kağıt Ev hakkında izleyicileri üzecek bir karar çıkarsa da kimse şaşırmayacaktır.