Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin Ceylan’ı Gözde Cığacı’yı hayranları yeni rolünde tanıyamadı!

Sefirin Kızı dizisinin Ceylan’ı Gözde Cığacı’yı hayranları yeni rolünde tanıyamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ile Neslihan Atagül’ün partnerliği ile başlayan daha sonra sağlık nedenleriyle Atagül’ün ayrılmasının ardından da Tuba Büyüküstün’ün başrolde yer aldığı Sefirin Kızı dizisi, unutulmayan projelerden birisi oldu. İki sezon süren dizinin kadrosunda yer alan ve Ceylan karakterini canlandıran Gözde Çığacı da etkili performansı ile büyük ilgi çekmişti.

Sefirin Kızı dizisinin ardından ise Gözde Çığacı’yı yeni dizisinde gören hayranları şaşkına döndü. TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Balkan Ninnisi isimli dizide izlemekte olduğumuz Gözde Çığacı, canlandırdığı baş örtülü Gülsüm karakteri ile herkesi şaşkına çevirdi. Birçok dizi hayranı oyuncuyu yeni imajı ile tanımakta zorlandı.

Sefirin Kızı dizisinin Ceylan'ı Gözde Cığacı'yı hayranları yeni rolünde tanıyamadı! 9

Gözde Çığacı, çekimleri Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yapılan Balkan Ninnisi dizisinde başarılı bir performans ortaya koyuyor. Sarp Bozkurt ile partner olan oyuncu, diziden teklif geldiği zaman çok heyecanlandığını söyledi.

Yurt dışında çalışmaktan çekinmediğini anlatan oyuncu, “Beni hiç düşündürmedi ve korkutmadı, karakteri gördüğüm an ‘Ben oynamalıyım’ demiştim ve Üsküp’te çekiliyor olması fikri daha da cezbediciydi” diyerek rolü severek kabul ettiğini anlattı.

Gülsüm karakterinin rasyonel birisi olduğunun altını çizen oyuncu, “Aslında ailesi ile ilgili kararlarda gayet mantıklı ve akılcı ama kendisiyle ilgili kararlarda tamamen duygusal ve hassas. Arif’le Gülsüm arasında büyük bir aşk var bu arada… Bu kadar gel git bu sebeple yaşanıyor” açıklamasını yaptı.

Sefirin Kızı dizisinin Ceylan'ı Gözde Cığacı'yı hayranları yeni rolünde tanıyamadı! 10

Duygusallık açısından Gülsüm karakteri ile benzerliklerinin bulunduğunu ifade eden Gözde Çığacı, “Gülsüm’le benzer yanımız ikimizin de duygusal olması belki ben daha gösteren taraf, o mantığın arkasına saklanan taraf… Açıkçası hem benimle, hem de daha önce canlandırdığım hiçbir karakterle benzememesi beni çok heyecanlandırmıştı” şeklinde konuştu.

Sefirin Kızı dizisinin Ceylan'ı Gözde Cığacı'yı hayranları yeni rolünde tanıyamadı! 11

Balkan şivesi konusunda dizi daha başlamadan önce çalışmalar yaptıklarını anlatan oyuncu, aksak üzerine de her yeni senaryoda çalışmalar yapmak durumunda olduklarını sözlerine ekledi.