Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinin Fulya’sı İrem Tuncer, şimdi de İyilik dizisiyle dikkat çekiyor

Baraj dizisinin Fulya’sı İrem Tuncer, şimdi de İyilik dizisiyle dikkat çekiyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında yayınlanan ve büyük ilgi gören Baraj isimli dizide Fulya isimli karakteri canlandıran genç isim İrem Tuncer’den başkası değildi. 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Sonrasında eğitimine Müjdat Gezen Sanat Akademisi’nde devam eden İrem Tuncer, genç yaşına rağmen oyunculuk konusunda kendisini göstermeyi başardı.

Baraj isimli dizideki Fulya karakteri İrem Tuncer’in ilk projesiydi ve başarılı performans sergilemesi sonrasında İçimizden Biri ve İyilik isimli yapımlarda da boy gösterdi. İyilik dizisinde Melis olarak izlemekte olduğumuz oyuncu, bu projede kendisini geliştirmeye devam ediyor.

Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan İyilik dizisinde İsmail Demirci, Hatice Şendil, Perihan Savaş ve Sera Kutlubey ile birlikte aynı sette yer alan genç oyuncu, deneyimlerini de artırma fırsatı buldu.

Baraj dizisinin Fulya'sı İrem Tuncer, şimdi de İyilik dizisiyle dikkat çekiyor 7

22 yaşındaki oyuncunun Survivor için teklif aldığı yönünde iddialar da ortaya atıldı. Haluk Bilginer hayranı olduğunu ifade eden İrem Tuncer, usta oyuncuyu her izlediğinde büyülendiğini söylüyor.

Bülent Emin Yarar ve Fatih Artman’ın oyunculuk performanslarını da beğeniyle takip ettiğini söyleyen İrem Tuncer, sanat filmlerine de ilgi gösteriyor.

İyilik dizisindeki Melis karakteri ile bir kez daha dikkatleri üzerine çeken İrem Tuncer’in oyunculuk yolculuğunda bundan sonraki süreçte neler yapacağı da merak konusu oldu.