Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisini istememiştim! Uraz Kaygılaroğlu hem itiraf etti hem de dizinin hakkını verdi!

Sefirin Kızı dizisini istememiştim! Uraz Kaygılaroğlu hem itiraf etti hem de dizinin hakkını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi büyük beğeni toplayan, hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile akıllarda kalan bir proje oldu. Dizinin başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu yer almıştı. Son döneminde ise Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu diziden ayrılmış ve Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek yıllar sonra yeniden dizi setinde buluşmuştu.

Sefirin Kızı dizisinin üzerinden bir hayli zaman geçti belki ama, Uraz Kaygılaroğlu’nun yaptığı açıklama ile birlikte bir gerçek daha ortaya çıktı. Gediz karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan oyuncu, aslında ilk başlarda dizide yer almayı istememiş.

Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Uraz Kaygılaoğlu, Sefirin Kızı dizisinin hayatındaki önemini şu sözlerle anlattı: “Sefirin Kızı, Gediz karakteri bir sürü yaptığım şeyin üzerine bardağı taşıran son damla oldu. Gerçekten bir fark yarattı, iyi ki de oynamışım.”

Sefirin Kızı dizisinin ilk bölümlerinde Karadağ sahneleri olsa da hikayenin büyük çoğunluğu Muğla’nın Bodrum ilçesinde çekildi. Uraz Kaygılaroğlu, bu proje kendisine geldiğinde şehir dışında çekilecek olması nedeniyle ilk başta istemediğini açıkladı.

Sefirin Kızı dizisini istememiştim! Uraz Kaygılaroğlu hem itiraf etti hem de dizinin hakkını verdi! 11

Ünlü oyuncu, daha önce 3 farklı dizi ile hayatını sürdürdüğü İstanbul dışında çalıştığını ama Sefirin Kızı projesinden teklif geldiğinde ilk anda gitmek istemediğini vurgulayarak, o süreç yaşananları şöyle anlattı:

“İlk başta yapmak istememiştim, gitmek istememiştim. Şehir dışı bir işti. Daha önce 3 tane şehir dışı işte bulunmuştum. Her iş muhakkak bir şey katıyor. Hepsi sana bir şeyler katıyor, bir şeyler öğretiyor. Kötü bir tecrübeydi diyemem. Ama en çok farkı koyanın Gediz olduğunu söyleyebilirim.”

Uraz Kaygılaroğlu, ilk başta İstanbul dışında olduğu için yapmak istemediği ama sonradan kabul ederek Gediz karakterini canlandırdığı Sefirin Kızı dizisinin kariyerinde büyük bir fark yarattığını ve kendisini daha çok ön plana çıkarttığını açıkladı.