Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisi bir garip! Dengesizlik içinde denge buna denir!

Barbaroslar dizisi bir garip! Dengesizlik içinde denge buna denir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar dizisi için umutlar önce artıyor, sonra azalıyor, bu durum hep böyle devam ediyor! TRT1 ekranında yayınlanan Barbaroslar dizisi perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya ve geniş bir izleyici kitlesini etkilemeye devam ediyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu bir hayli dikkat çekici…

Barbaroslar dizisi sezona damga vuran yapım olması beklenirken, orta sıralardan bir türlü kurtulamayan bir dizi konumuna geldi… TRT1’in çok büyük yatırım yaptığı bir proje olması, yüksek bütçesi, uzun zamana yayılan çekim planlaması ile aslında Barbaroslar çok büyük beklentilerle başlatılan bir projeydi.

Dizinin Osmanlı İmparatorluğu’nun denizlerdeki hakimiyetini ortaya koyması ve denizciliği olan sevgiyi yayması beklenirken, bu tür sahneleri çekmenin zorlukları ekibi farklı bir arayışa itti. Deniz sahnelerinin yapılan eleştiriler nedeniyle azaldığı ve herkesin heyecanla beklediği denizdeki savaşları görmenin artık zorlaştığı bir yapım Barbaroslar…

Barbaroslar dizisi bir garip! Dengesizlik içinde denge buna denir! 8

Denizden daha çok karada geçen hikaye, beklentilerden daha farklı bir noktaya sürüklenmiş olsa da, hikayeyi beğenen ve oluşturulan yeni atmosferi ilgiyle takip eden milyonlarca izleyici bulunuyor.

Dizinin reytingleri noktasında ise dikkat çeken en önemli konu bir hafta iyi sonuçlar gelirken, bir hafta daha kötü sonuçların elde edilmesi. Bu durumun da bir süreklilik olarak ortaya çıkması işi daha da ilginç hale getiriyor.

Barbaroslar dizisinin 23. bölümü 10 Mart perşembe akşamı yayınlandı. Dizi tüm izleyici gruplarında beşincilik elde etti. Tüm kişiler ve ABC1’de 6’lı oranlar ve AB’de de buna yakın reyting gelince ekip memnun olmuştur. Zira dizinin daha düşük sonuçlar alarak hayal kırıklığı yaşandığı zamanı da görmüştük.

Barbaroslar dizisi bir garip! Dengesizlik içinde denge buna denir! 9

Sonuç olarak, Barbaroslar dizisi çok büyük beklentiler ile başlayan ama bunun tam olarak karşılığını veremeyen, yine de ekibin yoğun çabası ile yeni bir hikaye düzeni oluşturulan, izleyicilerin de bu yeni düzenden memnun olduğu bir konumda bulunuyor. Dizinin ikinci sezonda ise patlama yapmasına yönelik izleyicilerde büyük bir beklenti olduğunu belirtelim.