Ana sayfa Sosyal Medya İkinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu’ndan üzen dizi açıklaması!

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu’ndan üzen dizi açıklaması!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin, ikinci bebeklerini bekledikleri, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü çift, gözlerden uzak mutlu aile hayatlarını sürdürürken, ikinci bir çocuklarının daha olacağı haberi de sevenlerini mutlu etti.

Beraberliklerini 2016 yılında pek çok ünlü ismin buluştuğu bir düğünle taçlandırarak evlenen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftin kızları Lalin Ekim 2020’de dünyaya gelmişti. Lalin 1,5 yaşına geldi ve çift, ailelerini daha da büyütecek, mutluluklarını arttıracak ikinci bebeklerini bekliyor.

Sinem Kobal, bu süreçte hiç bir dizide rol almadı. Hayranları onu biraz daha bekleyecek görünen o ki… Bu arada Kenan İmirzalıoğlu da atv’de yayını devam eden “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasını sunmaya devam ediyor. Fakat hayranları, onu bir dizide görmek için heyecanla beklemekte.

Kenan İmirzalıoğlu, Kanal D için hazırlanan ve büyük bütçesi ile dikkat çeken son projesi Mehmed Bir Cİhan Fatihi ile hüsran yaşamıştı. 2018 yılında ortaya çıkan ve 03 Medya imzalı proje, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremeyince 6 bölümde final yapmıştı.

İmirzalıoğlu da tercihini dijitalden yana kullanarak Alef isimli Blu TV dizisinde başrolde yer almıştı. Fakat izleyici onu ekranda bir dizide görmek istiyor. Kenan İmirzalıoğlu ise, tv dizilerine mesafeli durduğunu zaten uzun süredir bir projede yer almamakla göstermekte.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu'ndan üzen dizi açıklaması! 7

Son yaptığı açıklama da hayranlarının bir süre daha bekleyeceğini gösteriyor! Zira oyuncu, hayli titiz davranmakta dizi seçerken.

Kenan İmirzalıoğlu, projelerde her şeyin senaryoya bağlı olduğunun altını çizerek; “Tamamen iş senaryoya bağlı. İçimizdeki insani duyguyu ne kadar ortaya çıkartacağına bağlı. Önden olmazlar veya olurlar koymak ne kadar doğru, bilemiyorum. Proje proje değerlendirilecek bir şey.” diye konuştu.

Oyuncu, bu sözleriyle gelen teklifler olduğunu ancak henüz içine sinen biri olmadığını da ortaya koymakta!

Bu arada eşi Sinem Kobal’ın hamileliğinin de iyi geçtiğini, sağlığının ve keyfinin iyi olduğunu belirten Kenan İmirzalıoğlu, bebeklerinin Mayıs ayında dünyaya geleceğini ifade ederek “Allah tamamına erdirecek. Aile büyüyor” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin bebek beklediği hatırlatılınca, konuştuklarını ifade eden oyuncu, “Kıvanç ve Başak adına çok mutlu olduk. Çocuk isteyenler için, yuvaya geldiği zaman bambaşka bir hale dönüşüyor” açıklamasını yaptı…