Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci, yeni projesiyle hayranlarını şaşırtacak!

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci, yeni projesiyle hayranlarını şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sezondaki şanssız dizilerinden birisi de Elkızı oldu. Kanalın büyük beklentilerle başlayan pek çok dizisi, sezonu bitiremeden ekrana veda etti. Ardı ardına gelen final haberleri, dizilerin izleyenlerini üzdü. Bu dizilerden birisi de Elkızı oldu.

Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın büyük iddialarla başlayan dizisi, ne yazık ki beklenen reytingleri nedeniyle final yaptı. Kanal, beklediği reytingi alamayınca, 13. bölümde diziyi yayından kaldırdı. Elkızı’nda Ezo karakteri ile izleyiciden tam not alan Sevda Erginci ise bu üzücü finalin ardından önüne bakıyor şimdi…

Sevda Erginci, geçtiğimiz sezon yayınlanan TRT’nin Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Turna karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Ardından bu sezon Elkızı ile başrolde ekrana gelmişti.

Oyuncu, Elkızı hüsranının ardından bu kez tercihini başka bir yönde kullanmakta. Sevda Erginci, şu sıralar ekrana değil, tiyatro sahnesine çıkmaya hazırlanıyor.

Bir süredir hazırlıkları devam eden bir oyunda rol alan Erginci, bambaşka bir heyecan yaşıyor bugünlerde. Erginci ile birlikte Defne Kayalar, Engin Hepileri ve Doğa Halis’in rol aldığı Anne oyunu 17 Mart’ta izleyicilerle buluşacak.

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci, yeni projesiyle hayranlarını şaşırtacak! 7

Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı “Anne” adlı oyunda bir annenin eril aile yapılanmasında kayboluşunu izleyiciye çarpıcı bir komedi ve histeri diliyle sunuluyor. Oyunda Sevda Erginci, Hepileri’nin kızı rolünde seyirci karşısına çıkacak.

Sevda Erginci sahneye ilk kez Semaver Kumpanya Çocuk Tiyatrosu’nda “Paki ve Sevgi Çiçekleri” oyunuyla çıktı. İlk TV projesi Koyu Kırmızı ile beraber aynı yıl Veda adlı dizide Lamia karakterine hayat verdi. Genç oyuncu ilk sinema tecrübesini ise Uzaklarda Arama ile yaşadı. Yönetmenliğini Türkan Şoray’ın yaptığı filmde Yağmur Ünal, Mehtap Bayri, Mustafa Uğurlu gibi isimlerle çalıştı.