Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisi bir iyi bir kötü sinyal veriyor, akıllar karışıyor!

Barbaroslar dizisi bir iyi bir kötü sinyal veriyor, akıllar karışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin reyting sonuçlarını yorumlamak zorlaşıyor. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizi, ortalamanın bir hayli üzerinde sonuçlar almasına rağmen, bir dengesizlik de gözlemleniyor.

Bazı haftalar çok iyi oranlar alarak ikinci sezon için umutlandıran Barbaroslar, bazı bölümlerde ise ciddi izleyici kaybı yaşayarak sıkıntılı bir dönem yaşanabileceği mesajı veriyor… Sadık izleyici kitlesi olmasına rağmen, en azından Kuruluş Osman veya Destan gibi kemikleşmiş bir kitleyi henüz dizinin net bir şekilde ortaya koyamadığını söylemek gerekiyor.

Rakip dizilerin durumlarına göre Barbaroslar bazen iyi sonuçlar ile çıkış yapıyor, bazen ise daha düşük oranlar elde ederek izleyici kaybı yaşandığını gösteriyor… Reyting sinyallerinin bir iyi bir normale yakın gelmesi de akılları fazlasıyla karıştırıyor.

Barbaroslar dizisinin yaşadığı bu durumu bazen Sadakatsiz ve Camdaki Kız dizilerinde de görebilirsiniz. Bu 3 yapım reytingler noktasında bazen çok iyi bazen ise biraz düşük oranlar elde edebiliyor.

TRT1 ekranında 22 bölümü yayınlanan dizinin muhteşem bir görselliği var. Dövüş sahnelerini çok seven izleyiciler, hareketli anları bol olan dizinin çekim kalitesinden memnun. Ancak hikaye noktasında izleyicilerin eleştirileri de sosyal medyada yer alıyor. Aksiyonu bol sahneler ve güçlü diyaloglarla ilerleyen Barbaroslar dizisi, kimi izleyicilere göre ikinci sezonda devam eder ise patlama yapacak.

Ancak bu bir varsayım ve reyting sonuçlarına bakıldığı zaman ikinci sezonun ilk sezondaki iyi sonuçları bile artabilceği bir ortam oluşabilir. Barbaroslar dizisinin akıbetini izleyiciler şimdiden merak etmeye başladı. Sezon sonuna doğru ikinci sezon olacak mı yoksa final mi yapacak konusu netleşecektir.