Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin çok iddialı yeni dizisi irtifa kaybetti, paraşütsüz düşüyor!

atv’nin çok iddialı yeni dizisi irtifa kaybetti, paraşütsüz düşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- atv, son yıllarda en güçlü dizileri yayınlayan kanallardan birisi oldu. Son dönemde dikkat çeken yapımlardan birisi de Yalnız Kurt isimli dizi oldu… Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav imzası taşıyan Yalnız Kurt, ilk birkaç bölümüyle çok büyük bir izleyici kitlesini etkiledi.

Ancak dizinin son 2 bölümünde yaşanan reyting düşüşü ve ilgi azalması çok ciddi bir boyuta geldi… 7’li oranlara kadar çıkan bir reyting performansına rağmen şimdi 5’in altına gerileyen bir ortam gelecek bölümler açısından pek de iç açıcı gözükmüyor…

Cihan Ünal’ın muhteşem oyunculuğu ve sesinin büyüsüne kapılan hala milyonlarca izleyici bulunuyor. Genç oyuncular Hasan Denizyaran ile Damla Colbay’ın da başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi Türkiye’de devlet içindeki paralel yapılanmayı anlatıyor.

Bu yapılanmanın gerçek hayat ile izdüşüm halinde bir senaryo ile ekrana yansıtıldığı hissiyatı var. Ancak izleyiciler dizideki olaylar ile gerçek hayatta yaşananları birbiri ile örtüştürmekte zorlanıyor.

atv'nin çok iddialı yeni dizisi irtifa kaybetti, paraşütsüz düşüyor! 7

Osman Sınav dizinin senaryosu için 2 yıl çalıştıklarını ve çok dikkatle, titizlikle bir hikaye ortaya çıkarttıklarını söylemişti. Ancak ilk altı bölümün ardından ortaya çıkan gerçek şu ki, dizi izleyicilerin kafasını çok karıştırdı ve gerçek hayat ile izdüşüm kurulamadığı için de hikaye zayıfladı…

Murat Han ile Kürşat Alnıaçık gibi çok etkili iki ismin de kadrosunda yer aldığı Yalnız Kurt dizisinin reytinglerindeki bu düşüşünün devam ediyor olması büyük bir sorunu ortaya çıkardı.

Altıncı bölümü ile ortalamanın biraz üzerinde reytingler elde eden Yalnız Kurt’un tüm izleyici kategorilerinde de ilgi azalması yaşaması şaşırtıcı bir gelişme oldu. Dizinin senaryosuna yönelik sert adımlar atılmaması durumunda ilgi azalmasının daha da artması bekleniyor.

Tabii ki dizinin yayındaki birçok yapıma göre iyi sonuçlar aldığını, başlarken Cuma akşamlarının birincisi olması beklendiğini ama bunun gerçekleşmediğini söylemek gerekiyor.