Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisi bir oyuncuyu yıllar sonra ekrana döndürdü!

Barbaroslar dizisi bir oyuncuyu yıllar sonra ekrana döndürdü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in bu sezon en iddialı yapımlarından biri olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız’la aynı akşam yayınlanan dizi, güçlü rakibine rağmen iyi reyting alıyor. Yüksek bütçesiyle dikkat çeken dizi, uzun süredir ekranlarda görünmeyen bir oyuncuyu yeniden karşımıza çıkardı.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı dizi bir zamanlar Akdeniz’i kasıp kavuran denizci kardeşler Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in hikayesini anlatıyor. Sezonun en yüksek bütçeli dizisi olarak da öne çıkan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi için hem Türk hem de yabancı ekipler çalışıyor. Her sahnesi büyük bir özen ile çekilen dizideki dövüş sahnelerinin ilerleyen bölümlerde daha iyi olması bekleniyor.

Birbirinden başarılı oyuncularıyla dikkat çeken yeni dizi, uzun süredir ekranlarda görünmeyen bir oyuncuyu da yeniden izleyiciyle buluşturdu. Bu oyuncu, yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Ezel dizisinde canlandırdığı Ömer Uçar karakteri ile akıllara yazılan ünlü oyuncu İsmail Filiz.

Projelerini belirlerken çok seçici davranan İsmail Filiz, 2015 yılında yayınlanan Milat isimli dizide canlandırdığı Yağız karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Yakışıklı oyuncu, 2015-2017 sezonunda ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Abaza Mehmet Paşa karakterini canlandırmıştı.

İsmail Filiz bu dizilerin yanı sıra Anadolu Kartalları, Deliler Fatih’in Fermanı ve Adanış Kutsal Kavga isimli sinema filmlerinde de çeşitli rollerde rol almıştı. Oyuncu uzun bir aradan sonra bu kez Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle karşımıza çıktı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Kılıçoğlu olarak karşımıza çıkan İsmail Filiz, rolü için uzun süredir spor yapıyor, kılıç ve denizcilik dersleri alıyordu.