Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinde ayrılıklar ve yenilikler ile 3 büyük gelişme yaşandı!

Barbaroslar dizisinde ayrılıklar ve yenilikler ile 3 büyük gelişme yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olması beklenirken, tam da istenilen noktada olmayan dizilerden birisi de Barbaroslar… TRT1 ekranında Perşembe akşamları yayınlanan dizinin ilk bölümleri çok eleştiri alınca büyük bir değişim yaşanmıştı. Hem yönetmen hem de bazı oyuncuların hikayeden ayrılması sonrasında yeni karakterler de diziye katılınca izleyicilerin daha memnun olduğu bir ortam oluştu.

Barbaroslar dizisinde son dönemde yaşanan reytinglerdeki dalgalanmalar da dikkatlerden kaçmıyor. Bazen çok iyi reytingler elde eden dizi, bazen ise düşük oranlar ile herkesi şaşırtmayı başardı. Dizinin sadık bir izleyici grubu var ve desteklemeye devam ediyor. İkinci sezonu olup olmayacağını herkes merak ederken, gelen son haberler de dikkatleri çekiyor…

Barbaroslar dizisinin ikinci sezonunun çekilmesi bekleniyor ama Engin Altan Düzyatan’ın sezon sonunda projeye veda edeceğinin ortaya çıkması herkesi derinden üzdü… Usta oyuncunun olmadığı bir Barbaroslar dizisinin ikinci sezonda nasıl bir süreç yaşayacağı da merak konusu oldu.

Barbaroslar dizisinden ayrılan isimlerden birisi de Pelin Akil… Isabel karakterini canlandıran oyuncunun projeye veda ettiği ortaya çıktı. Isabel karakterinin de gidişinden sonra ise hikayeye yeni bir karakterin katılacağı ortaya çıktı.

Barbaroslar dizisinde ayrılıklar ve yenilikler ile 3 büyük gelişme yaşandı! 8

Başarılı oyuncu Bülent Alkış, Barbaroslar dizisinin kadrosuna dahil edildi. Kemal Reis karakteri ile diziye güç katacak olan oyuncuyu etkili bir rolde izleyeceksiniz.

Kemal Reis, Osmanlı Devleti’ne bağlı Türk korsanlar içinde en büyüğü ve en meşhurudur. Piri Reis’in amcasıdır. Namı bütün Akdeniz’e yayılmış olan Kemal Reis, Osmanlı Devleti’nin ve sultanın en gözde ve ayrıcalıklı adamlarındadır.

Barbaroslar dizisinde ayrılıklar ve yenilikler ile 3 büyük gelişme yaşandı! 9

Olağanüstü yetkilerle donatılmış bir kişidir. Oruç ve Hızır’ın dünyasına girdikten sonra gerek olaylarda koyduğu tavır, gerekse verdiği kararlarla büyük etkiler uyandıracak; Osmanlı-Venedik Savaşı’ndaki rolüyle Modon Kalesi’nin fethedilmesinde önemli bir rol oynayacaktır.

Senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez birlikte yazdığı Barbaroslar dizisinin heyecanlı hikayesi devam ediyor ve yaşanan yeni gelişmeler de izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Sevilen dizi, Midilli’ den çıkan Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın tehlikelere göğüs gerip yükselerek denizlerin fatihi olmalarını ve Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor.