Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru’nun yerini aldığı TRT1 dizisi için yeni değişiklik kararı!

Kasaba Doktoru’nun yerini aldığı TRT1 dizisi için yeni değişiklik kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli isimli diziyi izleyenler Kasaba Doktoru gelince yaşanan değişiklikler nedeniyle sıkıntılı… Burak Sevinç’in başrolünde yer aldığı dizi, özel bir platoda 7 aylık bir çabanın ürünü olarak ortaya çıktı.

TRT1’de Cuma akşamları 7 hafta yayınlanan dizinin düşkü reytingler getirmesi ise üzücüydü. Molla Numan’ın Hacı Bayram-ı Veli’ye dönüşmesinin hikayesinin anlatıldığı dizi 14. yüzyılda geçiyor… Dizinin hikayesi ve oyunculuk performansları ile oluşturulan atmosfer ise oldukça başarılı…

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin ilk 7 bölümünden sonra TRT1 aldığı karar ile haftanın her günü öğleden sonra diziyi yeniden ekrana taşıdı… Ancak yeni bir değişiklik bilgisi daha geldi.

Dizinin 8. yeni bölümünün 16 Nisan Cumartesi gününden itibaren her gece 00.15’ten itibaren izleyicilerle buluşmaya devam edeceği duyuruldu. Yayınlanan fragman ile sekizinci bölümden ilk görüntüler yayınlanırken, dizinin Ramazan nedeniyle gece saatlerine alındığı düşünülüyor.

Toplam 26 bölüm olarak çekilen dizinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı ve geriye de 19 bölüm kaldı. İlk bölümü 11 Şubat’ta yayınlanan dizi artık Cumartesi gününden itibaren her gece yarısı TRT1 ekranında olacak.

Dizide Burak Sevinç’in yanı sıra; Sena Çakır, Atakan Yarümdünya, Hüseyin Soysalan, Kemal Başar, Sinan Albayrak, Fırat Topkorur gibi isimler de bulunuyor.