Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinde hiç kimsenin beklemediği başrol ayrılık şoku!

Barbaroslar dizisinde hiç kimsenin beklemediği başrol ayrılık şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, yeni bölümleri ile heyecanla beklenirken, birçok dizi hayranı da ikinci sezon olup olmayacağı konusunda haber bekliyor… Dizinin reytinglerinin beklentilerin altında sürmesi nedeniyle de yüksek bütçesi nedeniyle Barbaroslar dizisinin devam etmeme ihtimalini düşünen dizinin sıkı takipçileri, üst üste yaşanan ayrılıklarla da şoke oldu.

İsabel karakterini canlandıran Pelin Akil’in projeye veda edeceğinin ortaya çıkması moralleri bozmuştu. Ancak gelen haberler bu ayrılık haberlerinin bitmeyeceğini gösteriyor. Dizinin başrol oyuncusu olan Engin Altan Düzyatan’ın sezon sonunda hikayeye veda edeceği yönünde bilgiler geliyor.

Ulaş Tuna Astepe ile birlikte Barbaroslar dizisinin başrolünde yer alan Engin Altan Düzyatan, Oruç Reis karakterini canlandırıyor. TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Engin Altan Düzyatan’ın anlaşması sezon sonuna kadar ve oyuncu yakında hikayeye veda edecek.

Barbaroslar dizisinde hiç kimsenin beklemediği başrol ayrılık şoku! 7

Barbaroslar dizisinde 30. bölümde İsabel karakteri veda edecek ve ardından da Mayıs ayı sonunda Engin Altan Düzyatan’ın da diziden ayrılması bekleniyor.

Oyuncunun kariyerinde yeni bir açılım yaparak yapımcılık konusuna daha fazla eğilmesi bekleniyor. Hem oyuncu hem de yapımcı olarak sektörde bulunmak isteyen Engin Altan Düzyatan’ın hayranları da gelişmeleri merakla bekliyor.

Barbaroslar dizisinin ikinci sezonu olacak mı? İşte bu sorunun net bir yanıtı yok ama ikinci sezon olsa bile Engin Altan Düzyatan’ın olmayacağı kesin gibi gözüküyor.