Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu’nun gönlünün sultanını gören hayranları mest oldu!..

Uraz Kaygılaroğlu’nun gönlünün sultanını gören hayranları mest oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Ay Yapım, imzalı Üç Kuruş adlı dizide ‘Kartal’ karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu annesi Gamze Yüceer’in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu özel yaşamnıdan anları da sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımında annesinin fotoğrafını paylaşarak; “Nice yaşlara sultanım” notunu düştü.

Annesi Gamze Yüceer de oğlunun paylaşımına ‘Sultanın seni seviyor’ yorumuyla cevap verdi. Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaşımı takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Uraz Kaygılaroğlu'nun gönlünün sultanını gören hayranları mest oldu!.. 7

Yüzlerce beğeni alan fotoğraflara oyuncunun takipçileri tarafından, annesine övgü dolu pek çok yorum yapıldı.

Üç Kuruş dizisi final yapmaya hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu yeni teklifler almaya başladı bile. Planlamalara göre Üç Kuruş, mayıs ayının sonlarında 28. bölümü ile izleyiciye veda edecek.

Uraz Kaygılaroğlu, daha önce yaptığı açıklamada yaz aylarından sonra yeniden setlerde yer alabileceğini belirtmişti. Üç Kuruş dizisi planlandığı gibi mayıs ayı sonuna doğru biterse, Uraz Kaygılaroğlu bir süre dinlenip sonra yeni projeler için yeniden sete çıkabilir.