Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisinin Deli Pablo’su Burak Poyraz’ı hangi diziden hatırlıyoruz?

Barbaroslar dizisinin Deli Pablo’su Burak Poyraz’ı hangi diziden hatırlıyoruz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Barbaroslar dizisinin genç isimlerinden birisi de Deli Pablo isimli karakteri canlandıran Burak Poyraz oldu.

Birçok izleyici Burak Poyraz’ı nereden hatırladıklarını soruyor. Burak Özçivit ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Can Feda isimli dizide Kenan karakterini canlandıran isim Burak Poyraz olmuştu. Burak Özçivit ile genç oyuncunun yolu bir kez de Kuruluş Osman dizisinde kesişti. Dizinin ikinci sezonunda Yason karakterini canlandıran isim Burak Poyraz’dan başkası değildi.

Barbaroslar dizisinin Deli Pablo'su Burak Poyraz'ı hangi diziden hatırlıyoruz? 8

Yason karakteri ile Kuruluş Osman dizisinde 11 bölüm yer alma başarısı gösteren genç oyuncu, ikinci sezonun bir bölümünde yer alarak, ismini duyurma konusunda önemli bir adım atmış oldu.

Barbaroslar dizisindeki performansı ile dikkat çeken oyuncu, Engin Altan Düzyatan gibi bir başka usta isimle daha aynı projede yer almanın fırsatını da kullanıyor.

1992 yılında dünyaya gelen oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Sinema ve dizilerde dikkat çekmeye başlayan Burak Poyraz, çeşitli reklam filmlerinde de bulundu.

Barbaroslar dizisinin Deli Pablo'su Burak Poyraz'ı hangi diziden hatırlıyoruz? 9

Profesyonel olarak tenis ve basketbol oynaması nedeniyle fiziksel avantaj da elde eden oyuncu, 2017 yılında Alija isimli dizideki Genç Aliya karakterini canlandırarak sektöre adım atmıştı. Çatı Katı Aşk dizisinde de bulunan oyuncuyu Osman karakteri ile hatırlayabilirsiniz.

Barbaroslar dizisiyle hayatının fırsatlarından birisini elde eden Burak Poyraz, hem dikkatleri üzerine çekiyor hem de Deli Pablo rolüyle akıllarda yer etmeye başlıyor.