Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş’ta sadece Uraz Kaygılaroğlu’nun saçları değil, her şey değişiyor!

Üç Kuruş’ta sadece Uraz Kaygılaroğlu’nun saçları değil, her şey değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Üç Kuruş dizisi, Çukur’un gölgesinde başladığı yayın hayatında beklentilerin altında kalan reytingleri ile son haftaların düşüşte olan yapımı konumunda.

Oysa ki, hikaye hem güçlü başlamış hem de çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemişti. İlk bölümlerde elde edilen reytingler ile Çukur’un elde ettiği başarıyı tekrarlayabileceği düşüncesi oluşmuştu. Ancak ilerleyen haftalarla birlikte bu gerçekleşmedi.

Üç Kuruş dizisi her geçen hafta hikayesine yönelik eleştiriler ile anılmaya başlanan ve reytingleri de sürekli bir düşüş sergileyen bir konuma geldi… Şimdi ise senaristler dizi kurtarmak adına yeni bir dönem başlatıyor. Bu yeni dönemin ilk işareti görüntüye yansıdı.

Üç Kuruş'ta sadece Uraz Kaygılaroğlu'nun saçları değil, her şey değişiyor! 8

Sarı saçları ile çok dikkat çeken Uraz Kaygılaroğlu, artık farklı bir imaj ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Kartal karakterinin hapse girmesi ve aradan geçen 3 yılın ardından yeniden başlayacak olan hikayede farklı bir düzen oluşturulması bekleniyor.

Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’den oluşan senaryo grubu yeni bir düzen kurmak için gerekli çalışmaları yaptı. Şimdi de bunun ilk izlerini 14 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 18. yeni bölümde görebileceksiniz.

Sadece Uraz Kaygılaroğlu’nun saçlarında yaşanan bir değişiklik değil bu… Hikayeye yönelik olarak da çok sert adımlar atılması bekleniyor. Bu düzenleme ile birlikte diziden ayrılan izleyicilerin geri dönmeye teşvik edilmesi hesaplanıyor.

Üç Kuruş'ta sadece Uraz Kaygılaroğlu'nun saçları değil, her şey değişiyor! 9

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Üç Kuruş’un heyecanla beklenen yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı ve değişimin ilk izleri de ortaya çıktı.

Hapisten çıkan Kartal mahallesine döndüğünde her şeyin değiştiği gerçeğiyle yüzleşiyor. Terk edilen ve harabeye dönen evini gören Kartal’ı mahalleliler de karşılamaya gelmiyor.

Şahin’le karşı karşıya geldikleri anlar heyecanla beklenirken Şahin’in, “Burası artık benim mahallem, burada yaşayacaksan benim kurallarıma uyacaksın!” sözleri Çıngıraklı’da değişen düzenin ilk sinyallerini veriyor.

Neriman’ın tamamen değiştiği ve Baybars’ın yanında olduğu görülürken Şahin’in de Baybars ile iş birliği içinde olması şaşırtıyor.

Kartal’ın Çetin’den yardım isteyerek kimi aradığı merak konusu olurken tanıtımın büyük sürprizi ise Leyla’nın Kartal’a “Kendi evladının sana ihtiyacı var.” demesi oluyor.

Geçen zamanla ‘Üç Kuruş’un değişen dünyasına dair tüm merak edilenler Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümde yanıt bulacak!